't Beekveld Ugchelen

't Beekveld Ugchelen

PlaatsUgchelen
Periode2013
't Beekveld is fantastisch gelegen in een lommerrijke omgeving nabij de Dorpskern van Ugchelen. 't Beekveld is letterlijk een buitenkansje: groen wonen in een park, in een ruim appartement of penthouse met uitzicht op de Ugchelse Beek.

't Beekveld bestaat uit 34 appartementen verdeeld over vier kleinschalige gebouwen. Drie van de gebouwen hebben een ondergrondse parkeergarage. Het aanbod in woningtypes is gevarieerd. Zo verschilt ieder appartement van afmeting en prijsklasse. De appartementen hebben een oppervlakte die uiteenloopt van 55 tot 150 m2.

Zie dronevideo

De gemeente Apeldoorn stelde hoge eisen aan het ontwerp en het materiaalgebruik. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als hout, baksteen en metaal. Samen vormen de gebouwen een fraai architectonisch geheel. 

De Ugchelse beek is geïntegreerd in de nieuwe woonomgeving. De beek heeft een nieuw waterrad en een vistrap gekregen. Het terrein is samen met een landschapsarchitect aangelegd.

Kijk voor meer informatie op: http://www.beekveld-ugchelen.nl of neem contact op met chiel.oude.essink.nijhuis@plegt-vos.nl

Tags

Nieuwbouw Woningbouw Utiliteitsbouw Projecten Appartementen In verkoop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!