14 levensloopbestendige woningen Roden

14 levensloopbestendige woningen Roden

PlaatsRoden
Periode2017
Levensloopbestendige nieuwbouw, dichtbij alle voorzieningen: het project Dicht Bij Huis is uniek voor Roden. De 14 moderne woningen zijn compleet en comfortabel, maar ook volledig voorbereid op de toekomst. Op donderdag 9 november 2017 vindt de ondertekening van het contract plaats.

Nieuwbouw in Roden is al vrij uniek, en zeker op deze locatie en in deze opzet. Gericht op de toekomst en van alle gemakken voorzien. U woont luxe en nieuw en voorlopig heeft u nergens omkijken naar. 

Dat de belangstelling groot zou zijn, was te voorspellen. Vanaf eind september hebben belangstellenden zich online kunnen inschrijven voor dit project. De teller staat ruim boven de 200 geïnteresseerden die zich mogelijk in willen gaan schrijven. De inschrijving sloot op donderdag 9 november 2017, waarna er vrijdag 10 november geloot werd.

De opkomst bij de start verkoop op donderdag 2 november was groot, er waren ruim 300 mensen aanwezig. 

Roden
Roden is een typisch Drents brinkdorp, dicht bij de stad Groningen. Het dorp heeft een duidelijke regiofunctie en een gezellig centrum waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse en minder dagelijkse benodigdheden.

Woningen
De luxe van een comfortabele nieuwbouwwoning, gecombineerd met het gemak van gelijkvloers wonen én extra ruimte op de verdieping, welke vrij in te delen is. Deze fraaie, moderne woningen maken levensloopbestendig wonen leuk. En heeft u zin om er uit te gaan? Alle voorzieningen zijn vlakbij! Benieuwd naar de woningen?

De toekomst is mooi Dicht Bij Huis.

Tags

Nieuwbouw Woningbouw In verkoop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!