Woningen Aalscholver (aardschokbestendig) en Kuifeend in Bedum

Woningen Aalscholver (aardschokbestendig) en Kuifeend in Bedum

PlaatsBedum
Periode2015/2016
In de ruim opgezette groene wijk Ter Laan 4 in Bedum zijn heerlijke twee-onder-één-kapwoningen gebouwd aan een brede laan. Ontworpen in een stijlvolle statige architectuur met verschillende metselwerkaccenten die elke woning een eigen identiteit geeft.

Ondanks de ligging in het mooie Groningse buitengebied woont u in Bedum zeker niet geïsoleerd. Met bus, trein, fiets of auto bent u in een mum van tijd in Groningen.  Trouwens, Bedum zelf heeft ook meer te bieden dan alleen  rust en natuurschoon. Ook als het gaat om bijvoorbeeld  onderwijs, cultuur en sport zit u hier goed. 

De woningen zijn opgeleverd met  luxe sanitair en tegelwerk in de toilet- ruimte en badkamer. De keuken is casco opgeleverd. Dankzij vloerverwarming op de  begane grond en de eerste verdieping  zijn deze woningen extra comfortabel. Daarnaast zijn de woningen zeer onderhoudsarm; ze zijn voorzien  van aluminium dakgoten en kunststof kozijnen. En wanneer je groene vingers hebt, kan je je uitleven in de prachtige diepe tuin.

Tags

Nieuwbouw Woningbouw Conceptuele woningbouw Aardschokbestendig

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!