44 appartementen en 16 woningen aan Bachlaan te Zwolle

44 appartementen en 16 woningen aan Bachlaan te Zwolle

PlaatsZwolle
OpdrachtgeverSWZ Zwolle/Plegt-Vos Oost
Periode2017
In opdracht van de woningstichting SWZ is Plegt-Vos bezig met de 2e fase, 44 appartementen aan de Bachlaan in Zwolle te realiseren. De 16 grondgebonden woningen worden onder eigen beheer gerealiseerd.

Het geheel ontwerp van Plegt-Vos voor de 44 appartementen werd als beste beoordeeld door SWZ. Met het ontwerp ontstaat er één ensemble aan de Bachlaan dat prima aansluit bij de bestaande bebouwing in deze wijk.

Het plan kenmerkt zich door een hoge leefbaarheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Door het compacte ontwerp en de inzet van kwalitatief hoogwaardige materialen zijn de woningen en appartementen ook energiezuinig en onderhoudsarm.

In week 19 is Plegt-Vos begonnen met het leggen van de begane grond vloeren bij de appartementen. Elke 2 weken zal er een verdiepingsvloer gestort worden, zodat in week 30 (blok 1) en week 31 (blok 2) de dakvloeren gelegd kunnen worden.

Rond november 2017 zullen de 16 woningen (eigen beheer) opgeleverd worden.

Rond de kerst 2017 zullen de 44 appartementen voor SWZ opgeleverd worden.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!