45 appartementen Jakobijn

45 appartementen Jakobijn

PlaatsGroningen
OpdrachtgeverMensenborgh
Periode2017
In het hart van de stad Groningen wordt gewerkt aan de realisatie van diverse nieuwbouw appartementen. Naar verwachting worden de appartementen eind 2017 opgeleverd.

Pal naast The Student hotel , dat ook is gerealiseerd door Plegt-Vos wordt er gewerkt aan het appartementencomplex 'De Jakobijn'. Het appartementencomplex bestaat uit 45 appartementen met minimaal twee of drie slaapkamers en variërend van 60 m2 t/m 130 m2.

Alle appartementen hebben royale balkons, waardoor je kunt genieten van de ochtend - én van de avondzon. In week 22 is Plegt-Vos begonnen met het gevel- en afbouwwerk. De hoogwaardige architectuur, gecombineerd met de ruimte én de locatie maken de Jakobijn een geweldige plek om te wonen. Alle voorzieningen zijn vlakbij en ook het Noorderplantsoen en de Grote Markt liggen op loopafstand.

Het parkeren kan gewoon in de parkeergarage onder het gebouw. Daarnaast wordt op de begane grond 160 m2 kantoorruimte gerealiseerd.

Het gehele complex is aardschokbestendig. 

Tags

Nieuwbouw Projecten Appartementen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!