54 woningen Hoogezand-Sappemeer

54 woningen Hoogezand-Sappemeer

PlaatsSappemeer
OpdrachtgeverLefier
Periode2015
Op het terrein tussen Winschoterdiep en Narcissenstraat zijn 54 eengezinswoningen gebouwd. Zes rijen met elk negen woningen. Het project heeft als insteek om jonge mensen weer richting de wijk Margrietpark te krijgen.

Bewoners kunnen hun auto parkeren op eigen erf, aan de achterzijde van de woning. Bij het uitlopen van de voordeuren van de vier middelste rijen woningen komen bewoners uit op gezellige autovrije havenstraatjes. De kinderen kunnen er heerlijk spelen. Het havenstraatje loopt op naar de dijk van het Winschoterdiep.

De nieuwbouw-eengezinswoningen van wooncorporatie Lefier in het Margrietpark in Sappemeer zijn genomineerd voor de VKG Architectuurprijs 2014/ 2015. 

Deze prijs wordt, net als de VKG Renovatieprijs, ieder jaar toegekend aan bouwprojecten waar kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) op esthetische wijze onderdeel uitmaken van het ontwerp.

Tags

Nieuwbouw Woningbouw Projecten Conceptuele woningbouw

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!