6 woonwagenwoningen Emmen

6 woonwagenwoningen Emmen

PlaatsEmmen
OpdrachtgeverGemeente Emmen
Periode2015
De woningen worden 'woonwagenwoningen' genoemd omdat ze op een kampje staan, maar met woonwagens hebben ze niets meer van doen. Een grote kamer, drie enorme slaapkamers, waarvan twee op de boven verdieping, een royale badkamer, zonnepanelen, vloerverwarming – het zit er allemaal in.

De woonwagen is sinds de afschaffing van de woonwagenwet een gewone woning en moet daarmee aan de strenge regelgeving in de bouw voldoen. Bovendien worden  woonwagencentra omgevormd tot reguliere woonwijken met een nadrukkelijk behoud van de eigen cultuur.

De woonwagenwoningen van Plegt-Vos zijn ontworpen aan de hand van de zeer specifieke behoeftes en woonwensen van de bewoners. Daarnaast voldoet de woning aan de strenge regelgeving waar woningen op woonwagenlocaties tegenwoordig aan moeten voldoen.

Tags

Nieuwbouw Woningbouw Projecten Conceptuele woningbouw

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!