61 luxe appartementen Nieuwegein

61 luxe appartementen Nieuwegein

PlaatsNieuwegein
OpdrachtgeverDriestar
Periode2016
In opdracht van Driestar BV realiseert Plegt-Vos in het oude centrum van Jutphaas te Nieuwegein 61 luxe drie-kamer appartementen met een oppervlakte variërend van 73 tot 80 m². De appartementen zijn verdeeld over 4 bouwlagen en bestemd voor de verhuur in de vrije sector.

De moderne, complete en ruim opgezette appartementen in het hart van Jutphaas maken project Rijnstaete bijzonder. Alle appartementen zijn gelijkvloers en beschikken over een royale buitenruimte waarbij de appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin of terras. De appartementen krijgen een modern afwerkingsniveau. Tot de standaard uitrusting behoren een luxe keuken voorzien van inbouw-apparatuur en een complete badkamer met toilet. De aanwezigheid van een lift, gratis parkeergelegenheid direct voor de deur en diverse voorzieningen op loopafstand maken dit complex geschikt voor alle leeftijdscategorieën.

In maart 2016 zijn de eerste funderingsbalken gestort en na het leggen van de begane grond vloer is er gestart met het casco. Deze bestaat uit betonwanden en breedplaatvloeren, gecombineerd met prefab elementen. Mede door het gebruik van een 4D ruwbouwplanning gecombineerd met slimme oplossingen in de werkvoorbereiding verliep de ruwbouwfase zeer efficiënt. Voor de bouwvakantie is er afgesloten met een afgerond dak en een voltooide galerij/HSB montage. Inmiddels is de afbouw in volle gang.

Begin november worden de steigers gefaseerd verwijderd. De eindoplevering is in maart 2017.

In april 2015 heeft Plegt-Vos in Nieuwegein al eerder 42 starterswoningen gerealiseerd in opdracht van Driestar BV.

Tags

Nieuwbouw Projecten Appartementen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!