Herbestemming kantoorpand

Herbestemming kantoorpand

Herbestemming van kantoorpand naar schoollokalen.

In opdracht van de Amarantis Onderwijsgroep realiseerden wij het herbestemmen, restylen en verbouwen van een pand aan De Klencke 4 in Amsterdam. Van kantoren naar schoollokalen, dat is de transformatie die het bestaande kantoorpand heeft ondergaan.

De complexiteit van dit project zat hem voornamelijk in het feit dat binnen 4 weken de gehele locatie klaargestoomd moest worden. Er werden wanden verplaatst en herplaatst, keukens en sanitair werden vervangen en de gehele locatie werd voorzien van een compleet datasysteem, inclusief servers, hot-spots beveiliging en bijbehorende voorzieningen, hier is maar liefst 21 km kabel voor gebruikt. De bestemming van het gebouw betreft namelijk een ROC – ICT locatie waar toekomstige ICT specialisten worden getraind en opgeleid. De studenten konden afgelopen dinsdag voor de eerste keer plaatsnemen in de schoolbanken van de gerealiseerde lokatie.

Om de gehele transformatie van 3.300 m2 kantoorruimte binnen 4 weken af te kunnen ronden is tijdens dit project dag en nacht gewerkt. Dit gebeurde met een vast team aan collega's en co-makers. 

Tags

Bestaande bouw Transformatie Projecten Efficiënte werkprocessen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!