Ons bedrijfsprofiel

Ons bedrijfsprofiel

Plegt-Vos komt voort uit een familiebedrijf met een rijke, internationale ondernemerstraditie. De platte organisatie, de korte lijnen en het brede activiteitenpakket zijn daar kenmerkend voor. Al ruim 110 jaar combineren we warme traditie met actuele ambitie en lef.

Wie zijn wij

Plegt-Vos Bouwgroep is een landelijke bouwonderneming en heeft vestigingen in Assen, Bemmel, Hengelo, Langeveen en Utrecht. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hengelo. Wij hebben circa 350 mensen in dienst. Onze omzet ligt rond de €150 mln. Qua omvang behoren wij tot de top vijfentwintig van de Nederlandse bouwsector. Wij adviseren, ontwikkelen, realiseren en beheren onroerend goed voor eigenaren en gebruikers. Duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijke aandachtspunten. Wij richten ons naast het gebouwde object ook op de omgeving. Tot onze klantenkring behoren overheden, ontwikkelaars, beleggers, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven in Nederland.

De combinatie van innovatiekracht en maatschappelijke betrokkenheid tekent Plegt-Vos. We zijn verbonden met onze omgeving. Enerzijds door intensieve samenwerking met keten- en kennispartners. Anderzijds door de betrokkenheid bij onze klanten, medewerkers, eindgebruikers en de omgeving die we samen delen.

Wat doen wij

Onze kernactiviteiten zijn vastgoedontwikkeling, burgerlijke & utiliteitsbouw, beheer & onderhoud, infra & milieu en woningbouw. Wij bieden diverse woonoplossingen aan en oplossingen voor semi-permanente bouw, levensloopbestendige bouw en duurzaam renoveren.

Onze oplossingen

Wij zijn een bouwonderneming die toekomstbestendige oplossingen creëert. Dat doen we vanuit de visie dat die oplossingen op originele en unieke wijze invulling geven aan veranderende behoeften op het gebied van wonen, werken en leven. Vanuit deze betekenis leveren we een duurzame bijdrage aan de samenleving.

 

 

Tags

Werken bij Plegt-Vos Innovatie Visie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!