Plegt-Vos Testimonial's
Berri de Jonge
Plegt-Vos is uniek en origineel in haar oplossingen
Berri de Jonge

Berri de Jonge is innovatiemanager bij Plegt-Vos

"Plegt-Vos is uniek en origineel in conceptueel bouwen en dat past precies bij mijn interesse. Dat is 7 jaar geleden de grootste reden geweest om voor Plegt-Vos te kiezen. Ik voelde me meteen thuis in de organisatie. De cultuur is prettig en open en er is heel veel aandacht voor ontwikkeling van de medewerkers."

Berri begon als trainee. Van daaruit is hij naar New Business gegaan. Daar hield hij zich vooral bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten. Na een uitstap richting projectmanagement is hij weer terug gegaan naar zijn passie. "Ik vind het leuk om nieuwe dingen te bedenken, maar ook om me bezig te houden met het doorontwikkelen van concepten. Als innovatiemanager is het mijn uitdaging om continue betere oplossingen te vinden voor een betere prijs. Wat deze rol extra leuk maakt is dat ik met alle disciplines binnen de organisatie samenwerk."

Naast zijn baan heeft Berri nog een andere passie. "Tot voor kort was ik een fanatiek schaatser op wedstrijdniveau. Nu ben ik meer langs de zijlijn te vinden. Sinds vorig jaar ben ik internationaal scheidrechter. Daarbij krijg ik de kans om kampioenschappen te coördineren in binnen- en buitenland."

Vorige
Volgende
Bij Plegt-Vos brengen we plezierig werken en excelleren samen. De voorwaarden scheppen wij. De invulling is aan jou.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!