440 studentenstudio's Campus Plaza Wageningen

440 studentenstudio's Campus Plaza Wageningen

PlaatsWageningen
Periode2016
Campus Plaza is gelegen op de campus van Wageningen UR aan de Bornsesteeg, de fietsroute tussen de stad en de onderwijsgebouwen van de universiteit.

De studio's op Campus Plaza hebben een woonoppervlakte van 18, 21 of 24 m². Het gebouw heeft een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en een wasserette. De campus is voorzien van voldoende fietsentallingen en parkeerplaatsen. De bewoner kan vanaf 18 jaar voor huurtoeslag in aanmerking komen. Huurtoeslag is voor veel (lenende) studenten een dankbaar voordeel in de portomonnee.

Bij de plannen voor Campus Plaza speelde duurzaamheid een belangrijke rol. Een minimale uitstoot van CO2 was het uitgangspunt. De energiebehoefte is met name voorzien door zonnepanelen op de daken van het complex.

Initiatiefnemers voor Campus Plaza zijn Plegt-Vos Bouwgroep uit Oldenzaal en Ten Brinke Slot Projectontwikkeling BV uit Doetinchem. De exploitatie van de woningen is handen van studentenhuisvester DUWO. 

Tags

Studentenhuisvesting Projecten Innovatie Duurzaamheid Visie Onderwijs

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!