Plegt-Vos Testimonial's
Chris Vugteveen
Bij Plegt-Vos krijg je verantwoordelijkheid en vrijheid
Chris Vugteveen

Projectorganisator

Ik zie Plegt-Vos als een organisatie, die groot genoeg is voor complexe projecten en klein genoeg is om klant- en medewerkersvriendelijk te zijn. Bij Plegt-Vos kan ik mijn passie voor samenwerken en bouwen kwijt!

Deze passie heeft zich ontwikkeld in Nieuw-Zeeland. Tijdens mijn werkperiode bij een architect ben ik enthousiast geworden voor het beheer- en onderhoudswerk. Door eerst voor de BAM het onderhoud van FrieslandCampina georganiseerd te hebben, mag ik dit nu doen voor Plegt-Vos. Intrigerend om de verschillen te mogen zien.

Wat me aanspreekt aan Plegt-Vos is de platte samenwerkingsstructuur en het oog voor mensen. Mensen (karakter en gedrag) maken de Plegt-Vos cultuur. Laagdrempelig, volop ontwikkelmogelijkheden (deelname jongerenprogramma) en de betrokkenheid zijn belangrijk voor mij. Daarnaast intrigeert de rijke historie van Plegt-Vos mij.

Dagelijks zet ik me in voor het correctief-, planmatig-, en mutatieonderhoud voor verschillende opdrachtgevers. Extra uitdagend is dat de werkzaamheden vaak in bewoonde/gebruikte situatie worden uitgevoerd. Ik probeer hierin de ‘helicopterview’ te houden, zodat iedereen verder kan en er geen stagnatie plaatsvindt. Samen met een team aan een mooi project werken, daar ben ik best trots op. Voor mij is teamwork heel belangrijk; alleen red je het niet. Je moet er samen voor gaan.

Bij Plegt-Vos krijg je verantwoordelijkheid en voldoende vrijheid. Je hebt altijd een klankbord. Iedereen neemt de tijd om dingen uit te leggen of om even mee te kijken. Omdat je het direct kunt koppelen aan de praktijk, leer je heel snel en kun je het de volgende keer zelf.

Ik word dagelijks voldoende uitgedaagd en hoop me verder te mogen ontwikkelen bij Plegt-Vos!

Vorige
Bij Plegt-Vos brengen we plezierig werken en excelleren samen. De voorwaarden scheppen wij. De invulling is aan jou.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!