Civiele betonbouw

Civiele betonbouw

Betonconstructies zijn er in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan bruggen, parkeergarages, (bergbezink-)bassins en fundaties. Iedere uitvoering vraagt een eigen specifieke benadering.

Bij Plegt-Vos hebben we brede ervaring met betonbouw. We voeren opdrachten uit voor industrie en overheden, waarbij we in aanraking komen met een grote diversiteit aan constructies. We springen in tijdens het ontwerpproces, maar ook nemen we de volledige realisatie op ons, wat u wilt. In ieder stadium voorzien we u van onze waardevolle kennis en expertise, waarbij duurzaamheid altijd prioriteit nummer 1 is.  

Duurzaamheid
Wij zijn een bouwonderneming die toekomstbestendige oplossingen creëert. Niet alleen bij betonbouw, maar ook bij infrastructuur en natuur- en waterbouw. We werken vanuit de visie dat onze oplossingen aansluiten op de veranderende behoeften op het gebied van wonen, werken en leven. Zo willen we een nuttige en duurzame bijdrage leveren aan de samenleving.

Multidisciplinair
We hebben veel verschillende expertises binnen de Plegt-Vos Bouwgroep, zoals grond-, weg- en waterbouw, utiliteitsbouw, civiele betonbouw, werktuigbouwkunde en pomptechniek. Onze verschillende afdelingen werken regelmatig met elkaar samen. Daardoor kunnen we altijd aansluiten op uw wens. Ook als het om een multidisciplinaire vraag gaat.

Tags

Infra & Milieu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!