Dubbele nominatie Plegt-Vos in Groninger Gebouwenenquete

Dubbele nominatie Plegt-Vos in Groninger Gebouwenenquete

Twee door Plegt-Vos gerealiseerde projecten zijn genomineerd in de Groninger Gebouwenenquête 2014.

De twee genomineerde Plegt-Vos projecten zijn de Jongerentoren Planck en de 58 (mantelzorg) appartementen aan de Curacaostraat.

De Groninger Gebouwenenquête vindt elk jaar plaats in het kader van de landelijke Dag van de Architectuur. Groningers spreken zich daarin uit over de kwaliteit van de architectuur in hun stad door hun stem uit te brengen op het mooiste gebouw.

Naast het publiek zal ook een vakjury zich uitspreken. Dit jaar bestaat deze uit Edwin Oostmeijer (projectontwikkelaar), Merel Pit (voormalig vakredacteur van De Architect) en Nienke van de Lune (architect / gebouwenenquêtewinnaar van 2013 van Movares.

De winnaars van zowel de publieksenquête als de keuze van de vakjury worden bekendgemaakt op vrijdag 20 juni. Tot donderdag 19 juni (uiterlijk 12:00 uur) kan er op alle 14 genomineerde gebouwen gestemd worden.

Direct stemmen op de Plegt-Vos projecten kan ook:

Stem hier op de Jongerentoren Planck

Stem hier op de 58 (mantelzorg) appartementen aan de Curacaostraat.

 

 

 

Tags

Zorg Nieuwbouw Studentenhuisvesting Projecten Appartementen Zorghuisvesting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!