Feenstra nieuwe installatiepartner Boost®

Feenstra nieuwe installatiepartner Boost®

Sinds maart dit jaar is Feenstra de nieuwe landelijke installatiepartner voor Boost®. Met deze innovatieve partner met veel ervaring in bewonerscommunicatie krijgt Boost® een nieuwe kwaliteitsimpuls.

Naast goed geïsoleerde daken, gevels en vloeren, zijn installaties een belangrijk onderdeel van Nul-op-de-Meter woningen. Een goede partnership tussen bouwer en installateur is dan ook een belangrijke voorwaarde voor een Nul-op-de-Meter aanpak waar bewoners plezier aan gaan beleven.

Plegt-Vos zocht voor haar Nul-op-de-Meter concept Boost® dan ook naar een partner die net als Plegt-Vos vorm wil geven aan woon-, werk- en leefplezier. Na een uitgebreide selectieprocedure is in Feenstra de ideale partner gevonden. De gedeelde visie, het continue willen innoveren en de ruime ervaring in bewonerscommunicatie gaven de doorslag.

Bovendien is Feenstra een landelijke opererende servicepartij. Plegt-Vos en Feenstra zijn daarmee samen in staat om service en onderhoud voor de lange termijn aan te bieden voor bewoners in heel Nederland.

Inmiddels is het Boost®-projectteam ingericht en is met veel enthousiasme het eerste gezamenlijke project gestart. Wij kijken er naar uit om samen vorm te geven aan woon-, werk- en leefplezier!

 

Tags

Bestaande bouw Renovatie Beheer en onderhoud Duurzaamheid Onderhoud Nul-op-de-Meter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!