Aardbevingsbestendige project fase 1 opgeleverd

Aardbevingsbestendige project fase 1 opgeleverd

Op donderdag 17 augustus 2017 zijn de laatste aardbevingsbestendige woningen uit fase 1 te Loppersum opgeleverd. Meer dan de helft van de bewoners wonen al in hun nieuwe woning.

In opdracht van CVW (Centrum Veilig Wonen) heeft Plegt-Vos 43 aardschokbestendige woningen gerealiseerd te Loppersum. De bewoners waren erg tevreden en keren heel graag terug naar hun nieuwe woning. 

Onveilige woningen
De 43 woningen liggen midden in het aardbevingsgebied. Uit onderzoek bleek dat de woningen niet langer veilig waren om in te wonen. Ze stonden dan ook hoog op de prioriteitenlijst van zowel de NAM, de overheid als het Centrum Veilig Wonen om aan te pakken. 

Hoge mate van keuzevrijheid
De bewoners hadden ca. 500 eenmalige unieke opties om hun woning vorm te geven naast de huidige optielijst. Geen woning is gelijk, de tuinen zijn volledig afgewerkt, de keuzes tussen keukens-, wand- en vloerafwerkingen ... niks was te gek. 

Specialist in aardschokbestendig bouwen
Plegt-Vos is specialist in aardschokbestendige nieuwbouw en het veilig versterken van bestaande gebouwen. Kijk voor al onze oplossingen op www.veiligversterken.nl

In september 2017 gaat het eerste sloopwerk voor fase 2 beginnen. 

Tags

Nieuwbouw Woningbouw Projecten Flexibele bouw Aardschokbestendig

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!