Plegt-Vos Testimonial's
Ilona Duursma
Ik krijg de vrijheid om zelf invulling te geven aan mijn functie
Ilona Duursma

Projectmanager

Op 24 jarige leeftijd ben ik gestart bij Plegt-Vos als junior ontwikkelaar. Voor zowel Plegt-Vos als voor mij was dit een sprong in het diepe. Een vrouw van 24 jaar zonder enige ervaring in de bouw en met een universitaire economische opleiding als achtergrond. Bijna tien jaar later werk ik nog steeds met heel veel plezier als ontwikkelaar voor dit mooie bedrijf! Veel ervaringen, zowel positief als negatief rijker. 

Bij Plegt-Vos heb ik in de afgelopen jaren alle ruimte gekregen om mijzelf op dit vakgebied te ontwikkelen. Hierin heb ik vooral ook geleerd om niet alles te willen weten en kunnen. De zelfstandigheid die gevraagd wordt en de vrijheid die je hiervoor krijgt vragen om discipline en samenwerking. De kennis vragen en halen waar deze aanwezig is, en andersom.

Als ontwikkelaar ben ik voornamelijk in het voortraject actief. Het invullen van ontwikkelingsvraagstukken zodat een financieel haalbare ontwikkeling tot stand komt die meer dan voldoet aan de behoefte van onze klant(en). En het liefst een oplossing waarmee we de klant op een verrassende manier kunnen bedienen. Een functie die niet in deze vorm aanwezig is binnen Plegt-Vos, maar die uitstekend aansluit bij mijn capaciteiten. 

De energie in mijn werk haal ik uit de voldoening die dit werk geeft als het lukt om een oplossing en/of product aan de markt aan te bieden met resultaat. Het is geweldig als je met het team waarmee je een project hebt afgerond successen kunt vieren. Maar ook van de dingen die niet verlopen zoals gehoopt en verwacht halen we gezamenlijk energie door innovatief te zijn en te leren van elkaar. 

Volgende
Bij Plegt-Vos brengen we plezierig werken en excelleren samen. De voorwaarden scheppen wij. De invulling is aan jou.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!