Klieverink: 4 lagen hoog in 4 weken

Klieverink: 4 lagen hoog in 4 weken

In opdracht van Haerzathe Investments is Plegt-Vos gestart met de realisatie van 217 jongerenwoningen aan de Karspeldreef in Amsterdam Zuidoost. De bouw verloopt razendsnel. In 4 weken tijd is het complex al 4 bouwlagen hoog, waarmee alle units geplaatst zullen zijn. Naar verwachting worden de woningen eind december opgeleverd en kan de verhuur in het eerste kwartaal van 2016 van start gaan.

Met de bouw van deze 217 jongerenwoningen wordt voorzien in de behoefte van een (nog steeds) nijpend tekort aan zelfstandige en betaalbare jongerenwoningen in Amsterdam.

In de doelgroep van werkende jongeren tussen 18 en 23 jaar kan het gaan om Amsterdamse jongeren die bij hun ouders wonen en een stap willen maken richting zelfstandigheid, maar ook om young professionals die afkomstig zijn uit Amsterdam of andere steden en in hun eerste baan starten op de arbeidsmarkt. Hoewel de ontwikkelkracht van het menselijke potentieel en het daarbij behorende inkomen uitermate hoog is, ligt de daadwerkelijke bestedingskracht nog relatief laag. Door het toepassen van modulaire bouw worden ontwikkelkosten uitgespaard en blijven de jongerenwoningen betaalbaar, zonder dat er wordt ingeboet op kwaliteit.

Tags

Nieuwbouw Woningbouw Modulaire bouw

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!