Plegt-Vos Testimonial's
Maike Steegink
Waar ik energie van krijg? Een passende oplossing vinden bij de klantvraag!
Maike Steegink

Projectmanager Klant & Innovatie

Plegt-Vos hét bouwbedrijf in Oldenzaal, zou dat bij mij passen?
Een stageperiode op de bouwplaats zou mij daar vast duidelijkheid over geven! En dat deed het. Het was een geweldige tijd! Ik heb ervaring mogen opdoen als assistent uitvoerder, werkvoorbereider en daarnaast heb ik ook nog een aantal dagen mee mogen lopen met een timmerman. De open sfeer en de Twentse nuchterheid dat zijn kenmerken die bij mij als persoon passen. Voor mij was het dan ook duidelijk dat ik bij de afronding van mijn vervolgstudie graag zou terugkeren bij Plegt-Vos. En het is zo gelopen... Het afronden van mijn masterstudie, door middel van een onderzoek naar de innovatieve bouwmethode Mind Building, heb ik bij Plegt-Vos mogen uitvoeren.

Het DNA zit in de karaktereigenschappen en het gedrag van de mensen
Na de succesvolle afronding van mijn masterstudie heb ik de mogelijkheid gekregen om als trainee bij Plegt-Vos aan de slag te gaan. Door mijn periode bij de vestigingen in Assen en Lelystad, kwam ik er al snel achter dat het niet alleen de bouwer uit Oldenzaal is. Het is een landelijke bouwer, die actief is op verschillende gebieden. Elke vestiging heeft zijn eigen kenmerken, maar het Plegt-Vos DNA zit in de karaktereigenschappen en het gedrag van de medewerkers. Mijn collega’s zijn trots op hun vak, zijn klantgericht, proactief en gericht op samenwerken.

Bij Plegt-Vos worden er uitdagende doorgroeimogelijkheden aangeboden 
Zo kreeg ik na een jaar traineeship de kans om als projectmanager aan de slag te gaan bij Plegt-Vos Oost. En vervolgens kreeg ik na anderhalf jaar werkzaam te zijn geweest bij Plegt-Vos Oost, de kans om als projectmanager bij de nieuwe afdeling Klant & Innovatie aan de slag te gaan. Een afdeling, bestaande uit vijf personen, die niet alleen bezig is met de dag van vandaag, maar voornamelijk gericht is op de toekomst. Ieder persoon heeft zijn of haar eigen talenten en gezamenlijk vullen we elkaar aan. Vandaar dat het ook echt één team is. Een leuke afdeling vol met passie voor het vak en met volop uitdagingen in het verschiet. 

Waar ik energie van krijg?
Als projectmanager heb ik de uitdaging om een passende oplossing te vinden bij de klantvraag. Iedere klantvraag is specifiek waardoor het telkens weer een uitdaging wordt om een unieke en originele oplossing te kunnen bieden. Wanneer de geboden oplossing de klant verder helpt geeft dit mij enorm veel energie! 

Vorige
Volgende
Bij Plegt-Vos brengen we plezierig werken en excelleren samen. De voorwaarden scheppen wij. De invulling is aan jou.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!