Modulaire optopping Elst

Modulaire optopping Elst

Met Pleyade hebben we een bouwteamovereenkomst gesloten voor het realiseren van een extra bouwlaag boven op zorgcentrum Tertzio in Elst.

Het bestaande gebouw krijgt tevens een facelift. Overlastreductie, beperkt gewicht en verhuislogistiek zijn de sleutelwoorden. De werkzaamheden moeten in bewoonde situatie plaatsvinden. Hier zetten we ons modulair concept voor in om de gewenste snelheid te bereiken.

Door de intensiteit van de bouwwerkzaamheden heeft Pleyade bewust gezocht naar een bouwpartner die ervaring heeft in het werken in de zorg en die in staat is om de overlast te beperken en met de gebruikers en bewoners te communiceren. De bouwwerkzaamheden moeten binnen een korte periode worden afgerond. Door de onderhoudsspecialisatie van Plegt-Vos Stoffels te combineren met het modulaire concept van Plegt-Vos heeft men er voor gekozen om gezamenlijk in bouwteam het project aan te pakken. 

Tags

Zorg Bestaande bouw Renovatie Projecten Modulaire bouw Zorghuisvesting

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!