Natuur- & waterbouw

Natuur- & waterbouw

Onze leefomgeving heeft met steeds meer dilemma’s te maken. Verdroging, watersystemen met een hoge piekbelasting, veranderende wet- en regelgeving, milieu en veiligheid zijn actuele thema’s in onze groene wereld.

De natuur- en waterbouw heeft daar vanzelfsprekend ook mee te maken. Bestaande cultuurgronden worden getransformeerd naar gebieden met grotere natuurwaarden en oorspronkelijke landschapselementen worden hersteld. Wanneer u een dergelijk project opstart, is het goed om een partij in de arm te nemen die verstand heeft van zowel de regelgeving als de actuele thema’s. Daar komen wij om de hoek kijken.

Verschillende aspecten combineren

We zien steeds vaker dat verschillende aspecten samenkomen binnen een natuur- en waterbouwproject. Ecologie, grondwerk, waterhuishouding, wegenbouw, bodemsanering, archeologie, stuwen, gemalen en bruggen zijn vaak van elkaar afhankelijk. Door onze brede ervaring met opdrachtgevers als waterschappen en provincies kunnen we u voorzien van passende kennis en expertise, waarbij we de juiste elementen met elkaar combineren.

Vormgeven aan woon-, werk- en leefplezier
Bij Plegt-Vos geven we vorm aan woon-, werk- en leefplezier, dat is ons doel. We zijn sterk verbonden met onze leefomgeving en daar zetten we ons graag voor in. Dat doen we ook op het gebied van natuur- en waterbouw, waarbij we duurzaamheid altijd voorop zetten.

Heeft u vragen over natuur- en waterbouw? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Tags

Infra & Milieu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!