Randenbroek Zuid Amersfoort

Randenbroek Zuid Amersfoort

Randenbroek Zuid is een grootschalig nieuwbouwproject in Amersfoort. In opdracht van de gemeente Amersfoort en woningcorporatie de Alliantie hebben wij hier 18 appartementen en 98 eengezinswoningen gerealiseerd.

Ligging

De wijk is gelegen tussen de groene stadsrand in het zuiden van Amersfoort en de historische binnenstad. Het is een gevarieerde en levendige buurt met veel groen en alle voorzieningen binnen handbereik. Kinderen kunnen op de fiets naar school of naar de sportclub. Je hoeft slechts de straat over voor een bezoekje aan de kinderboerderij of een stevige wandeling door een uniek groen gebied zoals Park Randenbroek en het Lockhorsterbos. Voor alle boodschappen is het Euterpeplein dichtbij. De binnenstad van Amersfoort ligt op wandelafstand met cultuur, terrassen en verrassende winkels. Randenbroek Zuid is gelegen aan water en ook bereikbaar met de boot.

Amersfoort Vernieuwt
Randenbroek Zuid is onderdeel van het programma Amersfoort Vernieuwt. Het programma waarin bewoners, organisaties, corporaties en gemeenten werken aan betere buurten. In Randenbroek Zuid realiseert de Alliantie in totaal 105 huurwoningen en 174 koopwoningen.

Tags

Nieuwbouw Woningbouw Infrastructuur Projecten Flexibele bouw Conceptuele woningbouw Appartementen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!