Onderhoud

Onderhoud

Beter, sneller en leuker voor iedereen. Op die basis zijn onze onderhoudsoplossingen vormgegeven. Wij onderhouden vastgoed om de leefbaarheid op een gewenst niveau te houden. Door onze vraaggerichte aanpak houden wij focus op de eindgebruiker.

Meerjaren Onderhouds Planning (MJOP)

De MJOP is een complete inventarisatie en inspectie van uw vastgoed, aangevuld met een prognose en begroting voor meerdere jaren. Dit geeft voor een langere periode inzicht in de te verwachten onderhoudskosten.

Dagelijks onderhoud

Alle processen zijn zo efficient mogelijk ingericht met realtime inzicht in de situatie. Zo is het bonnenverkeer volledig geautomatiseerd met de inzet van iPads. Automatisering geeft ook inzicht in de prestaties. Op die basis zorgen we voor continue verbetering. Met dit proces zijn wij in staat om het klachtenonderhoud, mutatieonderhoud en 24-uurs service te organiseren.

Klachtenonderhoud
 

  • Geheel ontzorgen van storingen, klachten en wensen 
  • Duidelijk beleid wat wel en niet dringend is 
  • Vaste prijzen 
  • Zekerheid 
  • Overzicht per dag, maand, kwartaal of jaar. Actuele management info.
  • Opbouw van benchmark gegevens 


Mutatieonderhoud

Indien de huur van een gebouw of woning wordt opgezegd wordt deze zo snel mogelijk gereed gemaakt voor de nieuwe huurder.

24 uursservice

Met onze 24-uursservice zorgen we voor een volledige ontzorging m.b.t. storingen of klachten ook buiten werktijden, in weekenden en op feestdagen. Dat doen we tegen vaste afgesproken prijzen.

Tags

Onderhoud

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!