Onderhoud voor Vivare

Onderhoud voor Vivare

Dit voorjaar heeft Plegt-Vos van woningcorporatie Vivare een uitnodiging gehad om één van haar lange termijn ketenpartners te worden op het gebied van planmatig onderhoud. Vivare kiest hierbij bewust voor een vernieuwende manier van samenwerken.

Vivare zoekt in deze nieuwe manier van samenwerken een intensieve samenwerking met een tiental marktpartijen, waaronder schilders, bouwbedrijven en installateurs. Deze partners gaan een belangrijk deel van het vastgoed van Vivare beheren op basis van gezamenlijk uitgewerkte onderhoudsscenario’s. Door kracht en kennis van de markt te combineren met de regie en visie van Vivare is het de bedoeling om de hoogst mogelijk (klant)waarde te leveren.

Uniek in de samenwerking is dat de partners zelf mogen aangeven welke concrete projecten ze graag in uitvoering willen nemen en waarom. Hiervoor dienen ze een motivatiedocument op te stellen. Op basis hiervan zal Vivare projecten toewijzen die 1-op-1 ondergebracht worden bij een partner.

Om deze nieuwe manier van samenwerken te laten slagen is een wederzijdse inspanning noodzakelijk. Daarom wil Vivare werken met meerjarige raamovereenkomsten met verlengingsmogelijkheden bij goede prestaties.

Vivare kiest met deze aanpak duidelijk voor een vernieuwende manier van samenwerken op basis van een gedeelde visie en gezamenlijke kennis en kracht. In een tijd waarin juist een andere manier van samenwerken noodzakelijk is vinden wij deze uitnodiging een prachtige beloning voor de visie en werkwijze die wij al sinds langere tijd uitstralen en vooral ook waarmaken.

Tags

Onderhoud Visie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!