SAMEN WERKEN AAN UNIEKE EN ORIGINELE OPLOSSINGEN

De beste oplossingen op een snelle en doortastende manier. Realistisch, deskundig, innovatief en met plezier. Onze oplossingen zijn waardevol voor mensen omdat men er nu en later plezier aan beleeft.

Nul-op-de-Meter: Boost®

Met Boost®, het Nul-op-de-Meter-concept van Plegt-Vos, krijgen corporatiewoningen een energie-, comfort- én waardeboost. Bewoners krijgen een frisse nieuwe woning en een comfortabel en gezond binnenklimaat, terwijl de energiekosten flink zakken. Boost® is gevalideerd met het NOM-Keur en voldoet aan de maximale EPV eisen.

Meer informatie

Huisvesting statushouders

In de lijn van onze visie zetten we de kennis en expertise die we hebben opgedaan bij de realisatie van ruim 6.500 studentenwoningen nu in voor een andere maatschappelijke opgave: het veilig en betaalbaar huisvesten van kwetsbare groepen in onze samenleving waaronder de vele vluchtelingen die een veilig thuis zoeken in ons land.

Meer informatie

Conceptuele woningbouw

Maatwerk als uitkomst van een gestandaardiseerd proces. Dat is Conceptueel Bouwen. Het standaard proces ontzorgt en biedt zekerheid. De uitkomst is telkens uniek en bijzonder. Gebouwd op basis van de behoefte van de bewoners. Een echt huis van u!

Meer informatie

Modulaire bouw

Bijzondere doelgroepen vragen om bijzondere oplossingen. Met kant-en-klare modulaire eenheden geven we een unieke invulling aan specifieke woon- werk- of leefbehoeftes van b.v. studenten, zorgbehoevenden en arbeidsmigranten. Perfect voor tijdelijke èn permanente oplossingen.

Meer informatie

Renovatie

Woningen en gebouwen laten blijven presteren zoals ze zouden moeten, bij voorkeur met een duurzame impuls. Dat is het uitgangspunt bij renoveren. Een standaard aanpak is de basis. Projectspecifieke elementen zorgen voor maatwerk. Heldere bewonerscommunicatie voor de persoonlijke touch.

Meer informatie

Onderhoud

Beter, sneller en leuker voor iedereen. Op die basis zijn onze onderhoudsoplossingen vormgegeven. Wij onderhouden vastgoed om de leefbaarheid op een gewenst niveau te houden. Door onze vraaggerichte aanpak houden wij focus op de eindgebruiker.

Meer informatie

Transformatie

Bij Transformeren geven we een gebouw een tweede leven. Een standaard proces, creativiteit en denken in mogelijkheden zorgen voor rendabele projecten. Wij zijn er trots op dat we ruim 850 studenten een passende woonomgeving hebben gegeven via transformatie.

Meer informatie

Infra en Milieu

Wanneer u een gebied gaat ontwikkelen, hoe groot of hoe klein ook, dan heeft u te maken met infrastructurele inrichting. Het gaat dan niet alleen om de grijze kant, zoals beton of asfalt, maar ook om het inrichten van groen en water of het slopen en saneren op zo milieuvriendelijk mogelijke wijze.

Meer informatie
]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!