SAMEN WERKEN AAN UNIEKE EN ORIGINELE OPLOSSINGEN

De beste oplossingen op een snelle en doortastende manier. Realistisch, deskundig, innovatief en met plezier. Onze oplossingen zijn waardevol voor mensen omdat men er nu en later plezier aan beleeft.

Huisvesting statushouders

In de lijn van onze visie zetten we de kennis en expertise die we hebben opgedaan bij de realisatie van ruim 6.500 studentenwoningen nu in voor een andere maatschappelijke opgave: het veilig en betaalbaar huisvesten van kwetsbare groepen in onze samenleving waaronder de vele vluchtelingen die een veilig thuis zoeken in ons land.

Meer informatie

Conceptuele woningbouw

Maatwerk als uitkomst van een gestandaardiseerd proces. Dat is Conceptueel Bouwen. Het standaard proces ontzorgt en biedt zekerheid. De uitkomst is telkens uniek en bijzonder. Gebouwd op basis van de behoefte van de bewoners. Een echt huis van u!

Meer informatie

Modulaire bouw

Bijzondere doelgroepen vragen om bijzondere oplossingen. Met kant-en-klare modulaire eenheden geven we een unieke invulling aan specifieke woon- werk- of leefbehoeftes van b.v. studenten, zorgbehoevenden en arbeidsmigranten. Perfect voor tijdelijke èn permanente oplossingen.

Meer informatie

Infra en Milieu

Wanneer u een gebied gaat ontwikkelen, hoe groot of hoe klein ook, dan heeft u te maken met infrastructurele inrichting. Het gaat dan niet alleen om de grijze kant, zoals beton of asfalt, maar ook om het inrichten van groen en water of het slopen en saneren op zo milieuvriendelijk mogelijke wijze.

Meer informatie

Nieuwbouw oplossingen bij Plegt-Vos

Plegt-Vos heeft een lange traditie in nieuwbouw. Met onze eerste leven concepten geven we een nieuwe dimensie aan nieuwbouw.
De concepten zijn ieder op zich uniek in hun soort. Niet alleen vanwege hun bouwtechnische eigenschappen, maar juist ook vanwege de sterke klant- en toekomstgerichtheid die in de concepten naar voren komt.

Nieuwbouw projecten

]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!