SAMEN WERKEN AAN UNIEKE EN ORIGINELE OPLOSSINGEN

De beste oplossingen op een snelle en doortastende manier. Realistisch, deskundig, innovatief en met plezier. Onze oplossingen zijn waardevol voor mensen omdat men er nu en later plezier aan beleeft.

Nul-op-de-Meter: Boost®

Met Boost®, het Nul-op-de-Meter-concept van Plegt-Vos, krijgen corporatiewoningen een energie-, comfort- én waardeboost. Bewoners krijgen een frisse nieuwe woning en een comfortabel en gezond binnenklimaat, terwijl de energiekosten flink zakken. Boost® is gevalideerd met het NOM-Keur en voldoet aan de maximale EPV eisen.

Meer informatie

Renovatie

Woningen en gebouwen laten blijven presteren zoals ze zouden moeten, bij voorkeur met een duurzame impuls. Dat is het uitgangspunt bij renoveren. Een standaard aanpak is de basis. Projectspecifieke elementen zorgen voor maatwerk. Heldere bewonerscommunicatie voor de persoonlijke touch.

Meer informatie

Onderhoud

Beter, sneller en leuker voor iedereen. Op die basis zijn onze onderhoudsoplossingen vormgegeven. Wij onderhouden vastgoed om de leefbaarheid op een gewenst niveau te houden. Door onze vraaggerichte aanpak houden wij focus op de eindgebruiker.

Meer informatie

Transformatie

Bij Transformeren geven we een gebouw een tweede leven. Een standaard proces, creativiteit en denken in mogelijkheden zorgen voor rendabele projecten. Wij zijn er trots op dat we ruim 850 studenten een passende woonomgeving hebben gegeven via transformatie.

Meer informatie

Bestaande bouw oplossingen bij Plegt-Vos

In onze visie heeft vastgoed een eerste leven én een tweede leven. Het uitgangspunt is om gebouwen te laten (blijven) presteren zoals ze zouden moeten. De focus ligt op hergebruik en slim en duurzaam renoveren. Verouderd of incourant vastgoed krijgt daarmee een tweede leven.

Bestaande bouw projecten

]

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!