Bijzonder HRM beleid Plegt-Vos in de media

Bijzonder HRM beleid Plegt-Vos in de media

Dat Plegt-Vos niet zomaar een (bouw)bedrijf is begint op te vallen. Afgelopen week besteedde BNR in een podcast aandacht aan ons opvallende HRM beleid en de wijze waarop het vertaald wordt naar de dagelijkse praktijk. Ook wordt in een minigids van Centraal Beheer aandacht besteed aan de visie van Plegt-Vos op de flexibilisering van de arbeidsmarkt, inclusief concrete tips om direct mee aan de slag te gaan.

In de podcast van BNR wordt onderzocht wat een flexibele schil houdbaar maakt. Wíe ervoor moet zorgen dat de flexibele schil in conditie blijft. En of dat lastiger wordt naarmate zzp-ers ouder worden. Presentator Meindert Schut pelt deze vraag laagje voor laagje af met Rachel van Raan (Hoofd HRM Plegt-Vos), Beatrice van der Heijden (hoogleraar Strategisch HRM in Nijmegen) en Martine Bolhuis (Partner HR Open bij Centraal Beheer) 

V.l.n.r.: presentator Meindert Schut, Rachel van Raan (Plegt-Vos) en Martine Bolhuis (Centraal Beheer) 

Ook in de minigids van Centraal Beheer staat de veranderende arbeidsmarkt centraal. Er zijn minder vaste arbeidskrachten, flexibele werktijden en medewerkers met verschillende wensen. Hoe wordt hier in de praktijk mee omgegaan? Rachel van Raan geeft ook hier de visie van Plegt-Vos op deze onderwerpen met daarnaast concrete vertalingen naar de praktijk en handige tips om direct mee aan de slag te gaan.

Lees meer over werken bij Plegt-Vos of bekijk onze vacatures 

 

Tags

Werken bij Plegt-Vos

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!