Wij geven vorm aan woon-, werk- en leefplezier

Met toekomstbestendige oplossingen die invulling geven aan de veranderende behoeftes op het gebied van wonen, werken en leven.

Nieuwbouwactiviteiten worden toekomstbestendiger van karakter. In de bestaande bouw verschuift de focus naar hergebruik en slim en duurzaam verbeteren. Het collectief belang en het leveren van integrale toegevoegde waarde wordt belangrijker. Kennis van bouwen wordt aangevuld met kennis van mensen.

Onze visie

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij?

Plegt-Vos komt voort uit een familiebedrijf met een rijke, internationale ondernemerstraditie. De platte organisatie, de korte lijnen en het brede activiteitenpakket zijn daar kenmerkend voor. Al ruim 110 jaar combineren we warme traditie met actuele ambitie en lef.

Wat doen wij?

Onze kernactiviteiten zijn vastgoedontwikkeling, burgerlijke & utiliteitsbouw, beheer & onderhoud, infra & milieu en woningbouw. Wij bieden diverse woonconcepten aan en concepten voor semi-permanente bouw, levensloopbestendige bouw en duurzaam renoveren.

Ons bedrijfsprofiel

Nieuws en ontwikkelingen

Volledig nieuwsoverzicht

Beleef Plegt-Vos

Vorm geven aan woon-, werk- en leefplezier. Dat doen wij met plezier. Uiteraard kijken wij graag terug op de mooie projecten en initiatieven die wij de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Maar wij willen vooral vooruitkijken. Met ons online magazine willen wij jou voorbeelden geven, inspireren, maar vooral een inkijkje geven in onze manier van werken en denken. Waar hechten wij veel waarde aan? Voor wie doen wij het? En waarom doen we de dingen die we doen?

Bekijk het online magazine

De historie van Plegt-Vos

In 1903 startte Hendricus Vos een aannemersbedrijf in Oldenzaal. Zoon Gerard, die het bedrijf inmiddels had overgenomen, kreeg in 1942 de opdracht om de eerste houten boortoren van Nederland te bouwen. Dat betekende een grote stap voorwaarts voor Vos Bouw. In 1991 kwam de fusie tot stand met het aannemingsbedrijf van de gebroeders Plegt in Langeveen. Plegt-Vos Bouwgroep groeide al gauw uit tot een begrip op het gebied van vastgoedontwikkeling, woningbouw, utiliteitsbouw en wegenbouw.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!