Plegt-Vos wint De Voorsprong!

Plegt-Vos wint De Voorsprong!

Plegt Vos heeft met haar concept Huisvanu Renovatie zowel de Publieks- als de Juryprijs voor het beste renovatieconcept van Nederland gewonnen. Dit werd op donderdag 21 november bekend gemaakt tijdens de Nationale Manifestatie De Voorsprong in Arnhem.

Het concept “Huisvanu Renovatie” van Plegt-Vos is door zowel consumenten als vakjury uitgeroepen tot het beste en meest innovatieve  renovatieconcept van Nederland. De prijs werd uitgereikt door Meindert Smallenbroek, directeur Woningbouw van het ministerie van Binnenlandse  Zaken en Koninkrijksrelaties.

De Voorsprong is een jaarlijks terugkerende prijsvraag waarin wordt gezocht naar het meest innovatieve woningbouw- èn renovatieconcept van Nederland. In 2013 werd specifiek gezocht naar het meest innovatieve, beste energienota-nul woningconcept. De Twentse bouwers Plegt-Vos en  VolkerWessels waren beide genomineerd voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De jury stelde dat er op het vlak van renovatie nog weinig partijen zijn ingericht om op grote schaal en met hoge energieambities de bestaande voorraad betaalbaar aan het pakken. Volgens de jury  boogt Plegt-Vos al op veel renovatie-ervaring. Men waardeerde met name het consequente oog voor de bewonersbeleving. 

De jury: “de mensen van Plegt-Vos hebben de bewoners van de woningen goed in het vizier; ze realiseren zich wat een verbouwing met zich meebrengt en verlichten de lasten graag waar dat kan. De medewerkers van Plegt-Vos weten voor wie ze werken”.

Kijk op de website van De Voorsprong voor een impressie van de dag in woord en beeld

Tags

Bestaande bouw Renovatie Woningbouw Beheer en onderhoud Efficiënte werkprocessen Innovatie Duurzaamheid BIM LEAN Ketenintegratie Milieu Energie Onderhoud Visie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!