Restauratie

Restauratie

Restauratie is een vak apart. Restauratie gaat over het conserveren en behouden van gebouwen, zodanig dat de cultuurhistorische waarde en karakteristieke eigenschappen in stand blijven.

Restauratie vereist vakkennis, materiaalkennis en stijlkennis. Maar restauratie vraagt ook flexibiliteit, omdat niet alle plannen tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid kunnen worden. Voor het restaureren van bouwwerken is interesse en discipline nodig. Niet alleen in kennis en kunde maar ook in vakmanschap. Het is een expertise op zich. Een expertise die gepaard gaat met gevoel, omdat aan restauratie een grote historische waarde zit. 

Wij adviseren onze opdrachtgevers bij restauratievraagstukken en wij realiseren projecten waarin we mooie dingen behouden en waarde toevoegen zodat er opnieuw iets moois ontstaat.

Projecten

Greijsestein, Utrecht

Het Sterrehof, Utrecht

Kantoren Maliebaan, Utrecht

 

Tags

Bestaande bouw Beheer en onderhoud Restauratie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!