Revitalisatie 2 flatgebouwen

Revitalisatie 2 flatgebouwen

Transformatie van woon- en winkelruimtes in Haveltermade naar kantoor- en bedrijfsruimte.

In opdracht van Woonscan Meppel heeft Plegt-Vos 2 bestaande flatgebouwen gerevitaliseerd. Hierbij zijn de voormalige woon- en winkelruimtes getransformeerd naar kantoor- en bedrijfsruimte. Daarmee werd een eenduidige uitstraling gegeven aan het winkelcentrum. De flatgebouwen vormen nu 1 geheel met de 2 aangrenzende nieuw gebouwde complexen. Kortom een mooie bijdrage aan een betere woon-, werk- en leefomgeving. 

Het project omvatte de volgende werkzaamheden: Interne en externe renovatie, inclusief sloop kelder, realisatie nieuw trappenhuis met lift, kantoorruimten, bedrijfsruimten en bergingen. De gevels van de flatgebouwen zijn voorzien van nieuw metselwerk en steenstrips (gelijk aan de naastgelegen nieuwbouw) en voorzien van een (glazen) vliesgevel. Daarnaast zijn er kozijnen vervangen.

Tags

Bestaande bouw Transformatie Projecten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!