Sloop & Sanering

Sloop & Sanering

Nieuwe woningen, een vernieuwing van de infrastructuur of een verbetering van het groen vraagt soms om een drastisch aanpak. Bestaande gebouwen staan in de weg, oude woningen bevatten asbest of de grond is vervuild. Sloop en sanering is dan in veel gevallen de enige oplossing.

Het moet wel zorgvuldig gebeuren, met oog voor de omgeving en het milieu. Bij Plegt-Vos zijn we ons daar erg bewust van.

Sloop
Het verwijderen van gebouwen vraagt om aandacht en voorbereiding. Sloopwerkzaamheden geven vaak stof- en geluidsoverlast en mogelijk zelfs trillingen. Wij proberen deze overlast tot een minimum te beperken. Dit doen we door van tevoren een zo compleet mogelijke inventarisatie te maken en door goed met u en andere partijen te communiceren. Daarnaast zetten wij ons in om vrijgekomen materialen opnieuw te gebruiken. Daarmee beperken we ook de impact op het milieu.

Sanering

Asbestsanering
Bij de renovatie van een woning of bedrijfspand komen we regelmatig asbest tegen. Plegt-Vos is SC-530 gecertificeerd. Dat betekent dat we bevoegd zijn om asbest uit gebouwen te verwijderen. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid tot saneerders (DAV) en Deskundig Toezichthouders Asbestsloop (DTA-A). Met deze en onze andere expertises kunnen we u tijdens de gehele renovatie professioneel begeleiden. Van sloop en sanering tot bouw- en installatietechniek, maar ook in combinatie met onderhoud, aanpassingen of nieuwbouw.

Bodemsanering
Naast asbestsanering hebben we ruime ervaring met bodemsanering. Bijvoorbeeld in geval van sloop, nieuwbouw, renovatie of gebiedsontwikkeling. Hierbij is risicobeheersing ons sleutelwoord. We doen onze uiterste best om geld en tijd te besparen en we proberen een negatieve impact op de omgeving te voorkomen. Al onze medewerkers voor bodem- en grondwatersaneringen zijn in het bezit van het certificaat BRL 7001. Zo weet u zeker dat u mensen met de juiste expertise in huis haalt.

Tags

Infra & Milieu

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!