Transformatie Fluweelmos te Houten

Transformatie Fluweelmos te Houten

PlaatsHouten
OpdrachtgeverWoningbouwvereniging Houten Viveste
Periode2017
Eind februari 2017 is Plegt-Vos gestart met sloopwerkzaamheden in het voormalige kinderdagverblijf aan de Fluweelmos te Houten. Het voormalige kinderdagverblijf maakte onderdeel uit van het appartementengebouw Hofstede, waar in de bestaande situatie naast het kinderdagverblijf nog 35 appartementen gesitueerd zijn.

Plegt-Vos heeft binnen vijf maanden het voormalige kinderdagverblijf getransformeerd naar 8 appartementen voor opdrachtgever Viveste (Woningbouwverenginig Houten) middels een Turn-Key-overeenkomst, waarbij Viveste maandag 11 juli 2017 de sleutels heeft overgedragen aan de nieuwe huurders.

Omdat de transformatie plaats vond binnen een bewoond woongebouw heeft Plegt-Vos na oplevering aan Viveste, ook alle bestaande bewoners van het woongebouw getrakteerd op een bloemetje (samen met Viveste) met als tekst: De laatste fase van de verbouwing aan de Fluweelmos: Het vullen van de vazen…. Dank voor uw geduld, begrip en medewerking tijdens de verbouwing aan het voormalige kinderdagverblijf.

 

Tags

Bestaande bouw Transformatie Appartementen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!