Renovatie Walgaarden

Renovatie Walgaarden

Renovatie van 156 appartementen in Oldenzaal.

Eind juni 2012 is Plegt-Vos gestart met de renovatie van de badkamers, hallen en slaapkamers van 156 appartementen. Verder zijn er bredere galerijen met nieuwe hekwerken, een nieuwe buitengevel en 2 nieuwe entrees aangebracht. Door deze aanpassingen heeft de Walgaardenflat een geheel eigentijdse uitstraling gekregen die zorg voor jarenlang woon- en leefplezier van de bewoners.
Om voor de bewoners over de aanpassingen te informeren en om ze de veranderingen te laten ervaren is er een complete modelwoning ingericht. Daarnaast zijn de bewoners tijdens informatiedagen geïnformeerd over de werkwijze.

Gedurende 5 dagen zijn de bewoners tijdelijk gehuisvest in een ruilwoning binnen het complex. Deze woning wordt volledig ingericht en is als een soort hotelaccommodatie van alle gemakken voorzien. Na dit kleine uitstapje ontvangen de bewoners hun sleutels. De woning is dan direct weer bewoonbaar. Er ligt nieuwe vloerbedekking in hal en slaapkamer en de meubels staan weer op de juiste plek.

Klik hier om de ervaringen van de bewoners te zien.

Tags

Bestaande bouw Renovatie Projecten Appartementen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!