nieuwe vacatures !

Werk jij vanuit je talenten en eigen verantwoordelijkheid en heb je een sterke focus op resultaat? Dan zoeken wij jou!

Bekijk de vacatures

Innovatieve HR oplossingen

Vijf blogs over hoe Plegt-Vos transformeert op HR gebied

Lees meer

Beoordeeld op je eigen unieke bijdrage

Eigen verantwoordelijkheid vinden wij belangrijk. Wij kennen geen in het beton gegoten functieomschrijvingen. Wel resultaatafspraken die we samen maken. Hoe je de resultaten gaat behalen is vervolgens aan jou, je talenten en je eigen professionaliteit. Kortom: je eigen verantwoordelijkheid. Op die manier word je beoordeeld op je eigen unieke bijdrage die jij levert aan Plegt-Vos. 

Beoordeeld op je eigen unieke bijdrage

Iedereen heeft talent

Iedereen heeft een talent; iets wat als vanzelf gaat, waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je energie van krijgt. Deze talenten willen we zoveel mogelijk de ruimte geven. Dit doen we bijvoorbeeld via specifieke ontwikkelprogramma’s en door het bieden van uitdagende doorgroeimogelijkheden voor talentvolle medewerkers.

Iedereen heeft talent

Samenwerkingscultuur

Werkplezier wordt mede bepaald door de samenwerking met collega’s. Samen met hen werk je aan unieke en originele oplossingen voor onze klanten en streef je ernaar om elke dag een beetje beter te worden. Om dit te faciliteren hebben we een speciale samenwerkingsstructuur waarin talenten vestigings-overstijgend ingezet worden en waarin innovatie een belangrijke rol inneemt. Ons unieke social intranet helpt daarbij om snel en eenvoudig kennis en ervaringen te delen.

Samenwerkingscultuur

Innovatieve HR oplossingen

Dat we anders met onze mensen omgaan is ook Centraal Beheer, één van de grootste verzekeraars van Nederland, opgevallen. Ze hebben Plegt-Vos gevraagd om in een viertal blogs te vertellen hoe wij in een vrij traditionele sector er toch in slagen om met nieuwe en innovatieve HR oplossingen te komen.

Innovatieve HR oplossingen
Bij Plegt-Vos brengen we plezierig werken en excelleren samen. De voorwaarden scheppen wij. De invulling is aan jou.

Onze ontwikkelingsprogramma’s

Iedereen heeft een talent; iets wat als vanzelf gaat, waar je hart sneller van gaat kloppen en waar je energie van krijgt. Deze talenten willen we zoveel mogelijk de ruimte geven. Dit doen we bijvoorbeeld via specifieke ontwikkelprogramma’s en door het bieden van uitdagende doorgroeimogelijkheden voor talentvolle medewerkers.

Bekijk alle ontwikkelprogramma's

Maak kennis met onze mensen

Individuele pensioenregeling

Bij Plegt-Vos kun je sparen voor je eigen pensioen. Valt je functie niet onder de cao, dan heb je namelijk je eigen individuele pensioenregeling. 

Flexibel keuzebudget

Je hebt de beschikking over een flexibel keuzebudget als je functie niet onder de cao valt. Jij bepaalt hiermee zelf of je gaat voor extra vrije dagen of extra geld. 

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die vanuit hun persoonlijke drive een concrete bijdrage willen leveren aan het woon- werk en leefplezier van de klanten, eindgebruikers, bewoners en medewerkers van Plegt-Vos. Ben jij een professional die werkt vanuit je talenten en eigen verantwoordelijkheid en heb je een sterke focus op resultaat? Dan zijn we op zoek naar jou.

Is één van onze openstaande vacatures je op het lijf geschreven of herken jij jezelf in het DNA van Plegt-Vos en wil je open solliciteren? Laat het ons dan weten via werkenbij@plegt-vos.nl.

Als we op basis van jouw cv en motivatie denken dat we bij elkaar passen, dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Calculatie

Commercieel

Ontwerp

Projectleiding

Projectmanagement

Stageplekken

Traineeships

Uitvoering

Werkvoorbereiding

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!