Wonen op een toplocatie bij Powerhouse Helperpark

Wonen op een toplocatie bij Powerhouse Helperpark

PlaatsGroningen
Periode2017
Wonen op een toplocatie in Groningen, in een hoogwaardig appartement dat van alle gemakken is voorzien? Het wordt mogelijk in het Helperpark! Op het voormalig trainingsveld van FC Groningen verrijst het Powerhouse Helperpark met 70 moderne appartementen en vier penthouses. Het Helperpark is een goed bereikbare, bruisende stadswijk in Groningen die volop in ontwikkeling is. Waarborg Vastgoed ontwikkelt het Powerhouse Helperpark in bouwteam met Plegt-Vos.

Powerhouse 
Het wordt een gebouw van zes etages met 74 luxe appartementen en op de begane grond een flexibele kantoorruimte. De appartementen op de eerste en tweede verdieping variëren de woningen tussen de 60 en 70 m2, met een aantal hoekappartementen tot 116 m2. De verdiepingen daarboven krijgen woningen van 70 tot 116 vierkante meter. 
Het is een duurzaam en hybride gebouw dat het bestaande vastgoed in de directe omgeving aanvult en versterkt.

Ruimte om lekker te wonen
Iedere woning is voorzien van vloerverwarming, een royaal balkon en een eigen parkeerplek. Onder het pand, dat een bruto vloeroppervlak van 6.700 m2 heeft, wordt een ruime parkeergarage met fietsenstalling gerealiseerd.

Gezamenlijke faciliteiten
Bewoners van het Powerhouse kunnen gebruikmaken van een aantal gezamenlijke voordelen en faciliteiten, zoals een op het zuiden gelegen dakterras, een ruime fietsenstalling, snelle toegang tot een omliggend park en de voordelen van de binnenstad op steenworp afstand.

Werken in het Powerhouse Helperpark
Op de begane grond van het nieuw te bouwen complex wordt 1.440 m2 kantoorruimte gerealiseerd. De hoogwaardige kantoorruimtes zijn voorzien van een eigen entree, pantry en toiletgroep en vormen een geweldige aanvulling op het naastgelegen media- en ICT-hart van Groningen: de Mediacentrale.

Meer weten over dit nieuwbouwproject? 

Tags

Woningbouw Utiliteitsbouw Appartementen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen bij Plegt-Vos die betrekking hebben op jouw interessegebieden? Vul dan hieronder jouw naam en e-mailadres in en wij zorgen voor de rest!