Verstand van techniek en mensen

Nicole kwam bij Plegt-Vos binnen als projectorganisator op de afdeling Beheer & Onderhoud: “Een hele leuke en afwisselende functie, waarbij ik me voornamelijk bezighield met renovatieprojecten van sociale huurwoningen.” Nicole kon de behoeftes van de bewoners al vroegtijdig opnemen in haar plannen, omdat zij verantwoordelijk was voor het klantcontact én de techniek. Zij onderzocht bijvoorbeeld hoe Plegt-Vos woningen energiezuiniger kon maken om zo het comfort van de bewoners te verbeteren. Nicole: “Ik had veel contact met de woningcorporatie en de huurders zelf. Voor meerdere projecten pakte ik zelfs alle bewonerscommunicatie op vóór, tijdens en na de werkzaamheden.”

Afbeelding

Apetrotse Zwolse bewoner

Voor een project in Zwolle was ze betrokken bij een onderhoudsproject voor 118 woningen. En daar heeft ze nog een mooie herinnering aan: “Er was een bewoner die ons in eerste instantie niet wilde spreken, omdat hij de plannen totaal niet zag zitten. Na enkele weken bedacht hij zich en belde hij mij. Hij wilde tóch een afspraak maken. Hij had namelijk positieve verhalen van zijn buurvrouw gehoord en zag hoe mooi het bij haar was geworden.” Plegt-Vos vernieuwde zijn badkamer en toilet en daarna ging de bewoner zelf aan de slag in zijn woning. Nicole: “Hij liet mij vol trots de resultaten zien. En ja… daar word ik heel blij van! Zo geeft Plegt-Vos antwoord op de wensen van de corporatie en voeg ik waarde toe voor de bewoners.”

Afbeelding

Next level klantbehoeftes

Nicole werkte ruim 2,5 jaar als projectorganisator, waarbij ze ook regelmatig in het voortraject meedacht over vragen van opdrachtgevers. Ze ontwikkelde zich en stroomde door naar de functie projectmanager. Nicole: “Ik werk nu intensief samen met de commercieel managers om de vragen en behoeftes van onze klanten zo goed mogelijk te beantwoorden. Hier krijg ik veel energie van.” Nicole’s manier van werken sluit naadloos aan op de visie van Plegt-Vos. Zij geeft vorm aan woon-, werk-, en leefplezier. Nicole: “Het was tijdens mijn sollicitatie al direct duidelijk dat hier mensen werken die met heel veel plezier hun werk doen. Daar wilde ik ook werken! En ik ben nog iedere dag blij dat ik die beslissing heb gemaakt.”

Afbeelding