Van stalen neus naar nette schoen

Wat ooit begon als een vakantiebaantje bleek de start van een mooie carrière. Henk Dekker stroomde door van timmerman naar tekenaar en later naar werkvoorbereider en senior engineer. Onderweg maakte hij samen met Plegt-Vos grote veranderingen door.

Afbeelding

Betrokkenheid maakt team hechter

Jacobien de Goede werkt pas vier maanden bij Plegt-Vos. Toch voelt ‘t alsof ze hier al jaren rondloopt. Dat heeft alles te maken met haar open houding en inlevingsvermogen. Collega’s en externen voelen zich direct vertrouwd met haar. En bewoners? Die hebben ook veel aan Jacobien.

Afbeelding

Verwachtingen overtreffen

Linda van Slooten is als receptioniste een van onze visitekaartjes. Ze is klanten, relaties en collega’s altijd net een stapje vóór. Met haar stralende lach en persoonlijke aanpak overtreft ze iedere dag weer de verwachtingen.

Afbeelding

Iedere dag iets nieuws

Kadir Karakoç is een van onze superleergierige collega’s. De kritische engineer stelt ontwikkeling voorop, dus leert hij zichzelf iedere dag iets nieuws. Zijn drive om te verbeteren komt goed van pas in zijn technische rol waarin hij ontwerpen digitaliseert en zo op voorhand oplossingen vindt.

Afbeelding

Bewoners haarfijn aanvoelen

Wij geven vorm aan woonplezier. Ook als bewoners al lang en breed in hun woning wonen. Klemt een deur of is er een lek? Dan wil je natuurlijk goed en snel geholpen worden. Als coördinator van onze serviceafdeling voelt Hedi van Zon bewoners haarfijn aan en zorgt voor efficiënte oplossingen.

Afbeelding

Denken in oplossingen

Als werkvoorbereider houdt Casper iedere dag rekening met de wensen van alle betrokken partijen. Hij zoekt naar de beste oplossingen voor iedereen. Zijn sociale karakter en resultaatgerichte houding helpen hem daarbij.

Afbeelding

Ervaring toepassen in nieuwe rol

Met zijn jarenlange ervaring in de sanitairbranche én zijn sociale karakter is Harold Wessels een absolute aanwinst voor Plegt-Vos. Hij voelt haarfijn aan hoe hij bewoners en collega’s verder kan helpen, en daar maakt hij iedereen blij mee!

Afbeelding

Ongekende drive om te vernieuwen

Hennie Bulthuis weet wat er speelt in het ICT-landschap. Hij kent al onze applicaties en processen op z’n duimpje en is goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. De toekomst fascineert hem mateloos. Van zijn fascinatie profiteren wij al vaak en het belooft nog meer moois voor de toekomst.

Afbeelding

Klant blij met Duitse Gründlichkeit

Als projectmanager vertaalt Dita List de vragen van opdrachtgevers naar techniek. Dat doet ze met veel enthousiasme en precisie. Ze zorgt dat de techniek aansluit op de wensen van de klant, en niet andersom. En als ze soms tóch ‘nee’ moet verkopen, lost ze dat slim op.

Afbeelding

‘Een dag niet gelachen, is…’

Erik Vijfschaft vervulde al vijf verschillende rollen bij Plegt-Vos. Tegenwoordig brengt de inspirator zijn kennis en ervaring als bedrijfsleider over op collega’s. Met zijn drive én big smile is Erik een heel plezierige gesprekspartner voor onze klanten, partners en collega’s.

Afbeelding

Alles begint met respect

Arjan Bakker is nog relatief nieuw bij Plegt-Vos. De teamplayer heeft veel respect voor collega’s, maar als je denkt dat hij iedereen z’n gang laat gaan, heb je het mis. Met zijn coachende kwaliteiten weet hij het beste in de mensen naar boven te halen. Volgens Arjan begint alles met respect.

Afbeelding

Het grootste hart van Plegt-Vos

Anja Wargers werkt al 37 jaar bij Plegt-Vos als directiesecretaresse. Deze alleskunner heeft misschien wel het grootste hart van heel Plegt-Vos. Haar deur staat altijd open voor wie zijn hart wil luchten of even gezellig wil kletsen. En ondertussen houdt ze alle ballen hoog. Hoe doet zij dat toch?

Afbeelding

Niet boven de mensen, maar ertussen

Elf jaar geleden reed Gerard Peelen bij ons rond op een heftruck en sinds een halfjaar is hij bedrijfsleider van de Houtindustrie in Langeveen. Hij veranderde van een onervaren student in een gewaardeerde people manager. Gerard: “Mijn groei heeft alles te maken met de goede sfeer bij Plegt-Vos.”

Afbeelding

Doelen stellen én bereiken

Niek Bartelink heeft zijn zaken goed voor elkaar. Hij beoefent een creatief beroep waar hij als kind al van droomde, bouwt aan zijn toekomst en rijdt een mooie auto. Niek weet wat hij wil, en hoe hij zijn doelen kan bereiken. Let op onze woorden: met zo’n drive ga je het heel ver schoppen!

Afbeelding

Jarenlang werkplezier

Tijdens zijn stage bij Plegt-Vos viel Ingo Kroeze direct de goede onderlinge sfeer op. Met zulke sociale en betrokken collega’s zou hij altijd wel willen werken! Inmiddels werkt Ingo alweer elf jaar bij ons. Hoe houdt hij zijn werk als werkvoorbereider uitdagend?

Afbeelding

Verrassende start carrière

Met haar diploma bouwkunde op zak werd Milou Kottink overladen met aanbiedingen. Tientallen recruiters, HR-adviseurs en zelfs directeuren benaderden haar persoonlijk voor een vliegende start van haar carrière. Wij zijn heel blij dat Milou uiteindelijk voor ons heeft gekozen. Maar, waarom eigenlijk?

Afbeelding

De grootste glimlach van allemaal

Wim Wolberink werkt al meer dan 30 jaar in de houtindustrie in Langeveen. Zijn collega’s typeren ‘m als een betrokken, directe en vooral enthousiaste collega met de grootste glimlach van heel Plegt-Vos. Wat is toch het geheim achter die grote glimlach?

Afbeelding

Als vrouw de bouw in? Doen!

We hebben een nieuwe timmervrouw! Daar zijn we superblij mee, want op de bouwplaats zie je nog vooral mannen. Veronique Rooseboom is bij Plegt-Vos ‘one of the guys’ en… ze zou niets liever willen! Ze hoopt dat ze andere meiden enthousiast kan maken, want zij weet zéker: dit werk kunnen vrouwen ook.

Afbeelding

't mooiste werk dat er is

Johan Hofste werkt al ruim 25 jaar bij ons. Hij vervulde 22 jaar de rol van uitvoerder op de bouw en was actief in complexmatige renovaties. Drie jaar geleden maakte hij een grote overstap. Johan verduurzaamt tegenwoordig bestaande woningen. En dat vindt hij ‘het mooiste werk dat er is’.

Afbeelding

Anders kijken, denken en doen

Berri de Jonge kijkt anders dan de meeste mensen. Dat is altijd al zo geweest. Omdat we bij Plegt-Vos vanuit talenten werken, zit hij als innovatiemanager dus helemaal op z’n plek bij ons. Blijkbaar zit de creativiteit in de genen, want Berri’s 3-jarig zoontje Ties is ook al bijzonder vindingrijk…

Afbeelding

Alles draait om mensen

Bij Plegt-Vos staan mensen centraal. Onze klanten, maar ook onze eigen mensen. Nicole Schutte startte drie jaar geleden als projectorganisator en werkte veel samen met bewoners én collega’s. In haar nieuwe rol als projectmanager draait het weer allemaal om mensen. Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Afbeelding

Kwetsbaar, respectvol en plezierig

Jim van Dam volgde bijzondere workshops over effectief leidinggeven. Sindsdien doet de bevlogen bedrijfsleider een aantal dingen helemaal anders. En dat pakt voor iedereen goed uit! Niet alleen voor Jim zelf, maar ook voor zijn collega’s, klanten, familie en vrienden.

Afbeelding

Zelf bepalen hoe je stage eruitziet

Stagelopen bij Plegt-Vos is anders dan bij de meeste bedrijven. Bij ons bepalen studenten namelijk zelf hoe hun stage eruitziet. Kiki Zandhuis loopt stage op de marketing & communicatie-afdeling van Plegt-Vos. Ze vertelt over haar vrijheid en de kansen die ze pakt door zelf het initiatief te nemen

Afbeelding

Werken vanuit je talent

Marc Schuddemat is onlangs doorgestroomd van werkvoorbereider naar Technisch Ontwikkelaar bij Plegt-Vos. Maar niet zomaar eentje. Hij werkt vanuit zijn talenten, waardoor hij de dingen vaak nét even anders doet. Met zijn sociale karakter, commerciële houding en gedrevenheid voegt hij veel waarde toe voor onze klanten.

Afbeelding

Steunpilaar met bijzondere komaf

Erik Oude Hendriksman geeft als bedrijfsleider dagelijkse leiding bij de materieeldienst. Hét logistieke hart van de organisatie. In drie decennia zag hij grote verbeteringen. Bijvoorbeeld de reductie van CO2-uitstoot en fijnstof. Maar sommige dingen veranderden nooit… En daar is Erik blij mee!

Afbeelding

Samen bouwen aan vertrouwen

Jorien Breukers bleef na haar stage plakken bij ons. In 2016 startte ze als Medewerker Backoffice op de afdeling Verkoop. Inmiddels is ze alweer een tijdje werkzaam als Kopersbegeleider. De nuchtere Twentse heeft veel inlevingsvermogen en stelt de wensen van toekomstige bewoners altijd centraal.

Afbeelding

De wereld mooier maken

Eric Schutte is een echte verbinder. Hij vindt het heel belangrijk om aandacht voor een ander te hebben. Voor zijn collega’s én voor mensen in Afrika die het minder goed hebben dan wij hier in Nederland. Eric vertelt over zijn drive om de wereld een beetje mooier te maken.

Afbeelding

30 jaar werkplezier

Edwin Huls (vooraan op de foto) is Engineer bij Plegt-Vos. Volgend jaar werkt hij 30 jaar bij ons. In drie decennia heeft Edwin veel voorbij zien komen: de eerste computer, nieuwe samenwerkingen, andere technieken, noem maar op. Benieuwd hoe hij dat ervaarde? Edwin neemt je mee terug in de tijd.

Afbeelding