Huisvanu Woningbouw
Maatwerk als uitkomst van een gestandaardiseerd proces. Dat is Conceptueel Bouwen. Het standaard proces ontzorgt en biedt zekerheid. De uitkomst is telkens uniek en bijzonder. Gebouwd op basis van de behoefte van de bewoners. Een echt huis van u!
Huisvanu Appartementen
Plegt-Vos gaat met appartementen op herhaling. Voor gestapelde bouw is een vaste structuur met flexibele elementen samengesteld, inclusief bijbehorende LEAN-planning voor de bouw. Vanuit deze elementenbibliotheek kan snel en flexibel een appartementencomplex worden ontworpen en gebouwd. De buitenschil kan daarbij vrij variëren.
Flow® (Dagelijks onderhoud)
Flow zorgt met verregaande digitalisering voor een vloeiend proces bij dagelijks onderhoud.
Aardschokbestendige bouw
Plegt-Vos realiseert als eerste bouwer in Nederland aardschokbestendige nieuwbouwwoningen op basis van Base Isolation. Base Isolation is een krachtig en effectief bouwprincipe dat in Nederland nog niet eerder is toegepast, maar in het buitenland veelvuldig wordt toegepast in aardbevingsgebieden.
Modulaire bouw
Bijzondere doelgroepen vragen om bijzondere oplossingen. Met kant-en-klare modulaire eenheden geven we een unieke invulling aan specifieke woon- werk- of leefbehoeftes van b.v. studenten, zorgbehoevenden en arbeidsmigranten. Perfect voor tijdelijke èn permanente oplossingen.
Nul op de Meter: Boost®
Met Boost®, het Nul op de Meter-concept van Plegt-Vos, krijgen corporatiewoningen een energie-, comfort- én waardeboost. Bewoners krijgen een frisse nieuwe woning en een comfortabel en gezond binnenklimaat, terwijl de energiekosten flink zakken. Boost® is gevalideerd met het NOM-Keur en voldoet aan de maximale EPV eisen.
Renovatie
Woningen en gebouwen laten blijven presteren zoals ze zouden moeten, bij voorkeur met een duurzame impuls. Dat is het uitgangspunt bij renoveren. Een standaard aanpak is de basis. Projectspecifieke elementen zorgen voor maatwerk. Heldere bewonerscommunicatie voor de persoonlijke touch.
Transformatie
Bij Transformeren geven we een gebouw een tweede leven. Een standaard proces, creativiteit en denken in mogelijkheden zorgen voor rendabele projecten. Wij zijn er trots op dat we ruim 850 studenten een passende woonomgeving hebben gegeven via transformatie.
Infra & Milieu
Wanneer u een gebied gaat ontwikkelen, hoe groot of hoe klein ook, dan heeft u te maken met infrastructurele inrichting. Het gaat dan niet alleen om de grijze kant, zoals beton of asfalt, maar ook om het inrichten van groen en water of het slopen en saneren op zo milieuvriendelijk mogelijke wijze.
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven