Huisvanu Appartementen
Plegt-Vos gaat met appartementen op herhaling. Voor gestapelde bouw is een vaste structuur met flexibele elementen samengesteld, inclusief bijbehorende LEAN-planning voor de bouw. Vanuit deze elementenbibliotheek kan snel en flexibel een appartementencomplex worden ontworpen en gebouwd. De buitenschil kan daarbij vrij variëren.
Huisvanu Woningbouw
Met ons concept Huisvanu leveren we maatwerk in een efficiënt proces. Dat is conceptueel bouwen. Het concept ontzorgt en biedt zekerheid, het eindresultaat is steeds weer bijzonder. Aan de slimme basis-modules kunnen extra’s worden toegevoegd, op basis van de behoefte van de bewoner. Een echt huis van u!
Boost® Duurzame woningverbetering
Boost® is ons concept voor duurzame woningverbetering. Boost® maakt woningen beter, van label A tot Nul op de Meter. Hiermee krijgen woningen een energie, comfort- én waardeboost. Bewoners krijgen een gezonde en comfortabele woning met een lagere energierekening. Meer woonplezier voor bewoners. Dat is waar we het voor doen!
Infra & Milieu
Bij een gebiedsontwikkeling, hoe groot of hoe klein ook, komt infrastructurele inrichting kijken. Zowel de grijze kant, zoals beton of asfalt, als het inrichten van groen en water of het slopen en saneren op een milieuvriendelijk wijze.
Transformatie
Bij Transformeren geven we een gebouw een tweede leven. Een standaard proces, creativiteit en denken in mogelijkheden zorgen voor rendabele projecten. Wij geven verouderd of incourant vastgoed een tweede leven. Vaak is deze oplossing rendabeler en duurzamer dan nieuw bouwen. Bovendien draagt het bij aan het terugdringen van de leegstand.
Flexwonen - Modulaire bouw
Bijzondere doelgroepen vragen om bijzondere oplossingen. Met kant-en-klare flexwoningen geven we een unieke invulling aan specifieke woon-, werk- & leefbehoeftes van bijvoorbeeld studenten, zorgbehoevenden of arbeidsmigranten. Perfect voor tijdelijke èn permanente oplossingen. Snel, duurzaam en circulair.
Flow® (Dagelijks onderhoud)
Flow zorgt met verregaande digitalisering voor een vloeiend proces bij dagelijks onderhoud. Flow is de digitale vervanger van het handmatige verwerkingsproces van papieren werkbonnen voor dagelijks onderhoud. En Flow gaat zelfs nog een stap verder
Renovatie
Woningen en gebouwen laten blijven presteren zoals ze zouden moeten, bij voorkeur met een duurzame impuls. Dat is het uitgangspunt bij renoveren. Een standaard aanpak is de basis. Projectspecifieke elementen zorgen voor maatwerk. Heldere bewonerscommunicatie voor de persoonlijke touch.
Aardschokbestendige bouw
Plegt-Vos realiseert als eerste bouwer in Nederland aardschokbestendige nieuwbouwwoningen op basis van Base Isolation. Base Isolation is een krachtig en effectief bouwprincipe dat in Nederland nog niet eerder is toegepast, maar in het buitenland veelvuldig wordt toegepast in aardbevingsgebieden.
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven