Groei
"Als engineer werk ik met het tekenprogramma Revit van Autodesk. Ik breid mijn kennis dagelijks uit, puur door in het programma te werken en de talloze mogelijkheden verder uit te pluizen. Daarnaast volg ik ieder jaar één of twee cursussen.

Ik ben nog lang niet uitgeleerd in mijn functie. Iedere dag is weer een uitdaging. Het geeft mij veel voldoening om ergens écht goed in te zijn, een specialist dus. Voor nu wil ik vooral doorgroeien in mijn huidige functie. Als ik hierin geen uitdaging meer zou vinden, trek ik aan de bel. Dan is het tijd om te kijken welke nieuwe richting ik op wil. Plegt-Vos ondersteunt hierbij."

Mezelf zijn
"Ik vind het heel fijn dat ik bij Plegt-Vos helemaal mezelf kan zijn. En dat ik veel verantwoordelijkheid krijg. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen werkzaamheden en planning. Hoe ik hier invulling aan geef, is aan mij. Dit geeft echt een gevoel van vrijheid."

Samen de schouders eronder
"Er wordt hard gewerkt door collega’s, maar er is zeker ook tijd voor een lolletje. Bij extra drukte zet iedereen er flink de schouders onder. Dat schept natuurlijk een speciale band. Op mijn afdeling is er een goede mix tussen jongere en oudere collega’s. De kennis en kunde van de oudere collega’s gecombineerd met het enthousiasme van de leergierige jongere collega’s werkt als een trein.

Na hard werken is ontspanning heel belangrijk. Daarom doen we regelmatig samen dingen buiten werktijd. We bezoeken bijvoorbeeld de bouwbeurs en hebben jaarlijks een gezellige barbecue bij iemand thuis."