5 februari 2018
Vijfjarige ketensamenwerking voor klantgestuurd onderhoud Vivare
Afgelopen week tekende Plegt-Vos een vijfjarig contract met woningcorporatie Vivare voor het mutatie- en dagelijks onderhoud voor een belangrijk deel van haar woningen. Op jaarbasis gaat het in totaal om 22.000 reparatieverzoeken en 1.600 mutaties. Met de ondertekening zet Vivare als één van de eerste woningcorporaties in Nederland een definitieve stap van een uitvoerende naar een regievoerende organisatie.
5 februari 2018
Bijzonder HRM beleid Plegt-Vos in de media
Dat Plegt-Vos niet zomaar een (bouw)bedrijf is begint op te vallen. Afgelopen week besteedde BNR in een podcast aandacht aan ons opvallende HRM beleid en de wijze waarop het vertaald wordt naar de dagelijkse praktijk. Ook wordt in een minigids van Centraal Beheer aandacht besteed aan de visie van Plegt-Vos op de flexibilisering van de arbeidsmarkt, inclusief concrete tips om direct mee aan de slag te gaan.
23 november 2017
Hebben we straks psychologen op de loonlijst staan?
Hebben bouwbedrijven straks psychologen op de loonlijst staan? Of worden ze softwareleveranciers? Er verandert veel in de bouw, maar wát verandert er precies?
6 november 2017
25 jaar onderhoud voor 40 woningen in Losser
Plegt-Vos gaat voor een periode van 25 jaar het onderhoud verzorgen aan 40 sociale huurwoningen van woningcorporatie Domijn in Losser. Zowel de lengte als de inhoud van de overeenkomst is uniek.
29 maart 2017
Nieuwbouw 481 studentenwoningen in Den Haag
Aan het Leemansplein in Den Haag komen 481 woningen voor studenten. De Leemanstoren begint, na een periode van lange palen, enorme betonblokken en veel staal dan toch echt een basis te krijgen. Begin oktober 2017 gaat de tunnelkist van start en wordt er per week een verdieping gestort van 3 meter. Op naar de 70 meter!
23 maart 2017
Innovatieve aardschokbestendige bouwtechniek wekt veel belangstelling
Gisteren heeft Plegt-Vos samen met Centrum Veilig Wonen en KAW een rondleiding en presentatie op de bouw in Loppersum georganiseerd.
17 maart 2017
Loppersum bouwt nu op dempers Plegt-Vos
Zelfs bij een stevige aardschok staan de 43 huizen in Loppersum vrijwel onbeweeglijk.
3 maart 2016
NOM-Keur voor Nul-op-de-Meter concept Plegt-Vos
Plegt-Vos heeft op 1 maart 2016 als één van de eerste bouwers het NOM-Keur ontvangen. Het NOM-Keur is het Nul op de Meter-keurmerk voor nieuwbouwwoningen en verbouwingen.
18 februari 2016
Nieuw: Huisvanu Appartementen
Plegt-Vos gaat met appartementen op herhaling. Voor gestapelde bouw is een vaste structuur met flexibele elementen samengesteld, inclusief bijbehorende LEAN-planning voor de bouw. Vanuit deze elementenbibliotheek kan snel en flexibel een appartementencomplex worden ontworpen en gebouwd. De buitenschil kan daarbij vrij variëren.