Merckt Groningen

2 oktober 2019
Header afbeelding

Samen met MWPO realiseren wij samen het unieke horeca- en woonconcept: Merckt. Afgelopen maand "hingen" we de bogen "op", waardoor Merckt nu echt vorm krijgt!

2 minuten leestijd.

Merckt krijgt vorm

In hartje Groningen krijgt Merckt nu echt vorm! De kenmerkende uitstraling komt tot uiting door het “ophangen” van de bogen. Ontzettend mooi en een flink technisch hoogstandje, want de bogen kunnen tijdens een aardbeving 10 cm horizontaal vrij bewegen. Niet zomaar een klusje dus! Dit doen we natuurlijk niet alleen. Een mooi tussenresultaat vanuit de samenwerking met de opdrachtgever, architect, constructeur, installateur, leveranciers, uitvoering, werkvoorbereiding, projectmanagement, en projectleiding.

Bruisende stad

Op het drukste puntje van de stad, aan de Grote Markt, realiseren wij samen met MWPO een unieke horeca- en woonplek, met uitzicht op de gezellige straatjes van Groningen. Op deze centrale ontmoetingsplek, waar men van heinde en ver samenkomt, wordt horeca met wonen gecombineerd in totale luxe. Merckt beschikt over 18 prachtige appartementen met buitenruimtes. Wie wil niet vanuit zijn woningen midden op de grote markt staan? En ook nog vanuit je woningen alle faciliteiten van de binnenstad om de hoek hebben?

Leven, wonen en genieten van Groningen

We zeiden het al: Merckt is een uniek horeca- en woonconcept. De zesde verdieping wordt voorzien van een prachtige rooftop bar. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Op de begane grond komt de Food Merckt, een marktplein waar eten en drinken centraal staan. Hier kun je heerlijk genieten van hapjes en drankjes met een prachtige blik op de Grote Markt.

Voor de bewoners is het ook mogelijk om te ontsnappen aan het bruisende stadsleven. Groningen beschikt namelijk over meerdere stadsparken waar je kan genieten van de natuur, hier raak je het gevoel van het bruisende stadsleven totaal kwijt.