In het hart van de stad Groningen wordt gewerkt aan de realisatie van diverse nieuwbouw appartementen. Naar verwachting worden de appartementen eind 2017 opgeleverd.

PlaatsGroningen
OpdrachtgeverMensenborgh
Periode2017
Omvang45 appartementen

Pal naast The Student hotel , dat ook is gerealiseerd door Plegt-Vos wordt er gewerkt aan het appartementencomplex 'De Jakobijn'. Het appartementencomplex bestaat uit 45 appartementen met minimaal twee of drie slaapkamers en variërend van 60 m2 t/m 130 m2. 

Alle appartementen hebben royale balkons, waardoor je kunt genieten van de ochtend - én van de avondzon. In week 22 is Plegt-Vos begonnen met het gevel- en afbouwwerk. De hoogwaardige architectuur, gecombineerd met de ruimte én de locatie maken de Jakobijn een geweldige plek om te wonen. Alle voorzieningen zijn vlakbij en ook het Noorderplantsoen en de Grote Markt liggen op loopafstand. 

Het parkeren kan gewoon in de parkeergarage onder het gebouw. Daarnaast wordt op de begane grond 160 m2 kantoorruimte gerealiseerd.

Het gehele complex is aardschokbestendig. 

Ik zie mijn kinderen nu vaker

Begin 2018 werd appartementencomplex de Jakobijn in Groningen opgeleverd. Mireille was met haar man Freek en dochter Emmy een van de eerste bewoners. Wat Mireille het fijnst vindt aan wonen op deze plek? Daar hoeft ze niet eens over na te denken. Family time!

Afbeelding