In opdracht van Driestar BV realiseerden wij in het oude centrum van Jutphaas te Nieuwegein 61 luxe drie-kamer appartementen met een oppervlakte variërend van 73 tot 80 m². De appartementen zijn verdeeld over 4 bouwlagen en bestemd voor de verhuur in de vrije sector.

PlaatsNieuwegein
OpdrachtgeverDriestar
Periode2016
Omvang61 luxe appartementen

De moderne, complete en ruim opgezette appartementen in het hart van Jutphaas maken project Rijnstaete bijzonder. Alle appartementen zijn gelijkvloers en beschikken over een royale buitenruimte waarbij de appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin of terras. De appartementen hebben een modern afwerkingsniveau. Tot de standaard uitrusting behoren een luxe keuken voorzien van inbouw-apparatuur en een complete badkamer met toilet. De aanwezigheid van een lift, gratis parkeergelegenheid direct voor de deur en diverse voorzieningen op loopafstand maken dit complex geschikt voor alle leeftijdscategorieën.

In maart 2016 zijn de eerste funderingsbalken gestort en na het leggen van de begane grond vloer is er gestart met het casco. Deze bestaat uit betonwanden en breedplaatvloeren, gecombineerd met prefab elementen. Mede door het gebruik van een 4D ruwbouwplanning gecombineerd met slimme oplossingen in de werkvoorbereiding verliep de ruwbouwfase zeer efficiënt. Voor de bouwvakantie is er afgesloten met een afgerond dak en een voltooide galerij/HSB montage. Begin november zijn de steigers gefaseerd verwijderd. Het totale project is in maart 2017 opgeleverd.

In april 2015 heeft Plegt-Vos in Nieuwegein al eerder 42 starterswoningen gerealiseerd in opdracht van Driestar BV.

Hoe gaaf is dit?

Rijnstaete is een imposante verschijning geworden en dat vergde bijzondere werkzaamheden. In de video is te zien hoe wij één van de trappenhuizen plaatsten.