In Beekwoude realiseren wij 74 nieuwbouwwoningen. Het project bouwen we in 3 verschillende fasen. In de architectuur van de bebouwing vind je veel ruimte, groen en variatie. Beekwoude voelt aan als een dorpje in een stad. De woningen zijn fraai, energiezuinig en beschikken over een ruime tuin.

PlaatsEnschede
OpdrachtgeverRoelofs & Haase
Periode2017 - heden
Omvang74 woningen

3 verschillende fasen

1. In de eerste fase realiseerden we een divers aanbod van in totaal 30 woningen. De oplevering van de eerste fase was in juni 2017

2. Fase 2 bestaat uit 1 vrijstaande woning en 24 twee-onder-een-kapwoningen. Deze fase is opgeleverd in april 2018

3. Fase 3 is medio 2019 gestart. Deze fase bestaat uit 19 nieuwbouwwoningen. 

Lekker wonen in Beekwoude 

Wonen in Beekwoude is wonen met karakter. Er is veel afwisseling in woningtypen, steenkleur en stijl. Door de ruime opzet en het vele groen, ontstaat er direct een gezellige sfeer. Bewoners kunnen hier rustig genieten omdat ze ’buitenaf’ wonen en een ruime plek hebben. Wie meer zin heeft in beleving is binnen een aantal minuten bij het recreatiegebied het Rutbeek, hier is genoeg leuks te beleven. Ook zijn de winkelcentra Hemelbroek en Enschede Zuid vlakbij.

Woningen met karakter

De woningen hebben een robuuste architectuur met veel onderlinge verschillen. Diverse gevelindelingen, kleuren en variaties in kapvorm geven de woning karakter. Naast alle luxe die de bewoners standaard al krijgen, hebben zij volop keuze in opties en uitbreidingsmogelijkheden. Zie hier de verschillende woningtypes. 

Comfortabel en energiezuinig

De woningen zijn inclusief keuken, sanitair en tegelwerk van Villeroy en Boch, zonnepanelen, mechanische ventilatie en vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Dit wil toch iedere bewoner? 

Meer weten?
Dita List
Projectmanager
+31622602802