Voor woningcorporatie Parteon realiseren we 44 sociale huurwoningen in het Noord-Hollandse Wormer. De rijke architectuur van de woningen sluit goed aan op de toch al knusse stedelijke bouw in het dorp.

PlaatsWormer
OpdrachtgeverParteon
Periode2020 - heden
Omvang44 woningen

Noord-Hollandse Wormer  

Wormer is een dorp midden in de Zaanstreek. Het dorp ligt tussen Zaandam, Krommenie en Purmerend en telt circa 13.000 inwoners.

Nul op de Meter 

De 44 eengezinswoningen die we realiseren zijn Nul op de Meter. De zonnepanelen op de woningen leveren voldoende energie om de woning te verwarmen en van elektriciteit te voorzien. Ze krijgen geen gasaansluiting en zijn volledig elektrisch.

'Huisvanu concept'

Voor de ontwikkeling en bouw van dit project passen wij het concept ‘Huisvanu Concept’ toe. Met dit concept ontwerpen en bouwen wij woningen razendsnel. Daarbij gebruiken we een elementenbibliotheek met een vaste structuur en flexibele elementen, waarbij de architectuur vrij kan variëren. Zo kunnen we voor elke vraag een passende oplossing bedenken. Door prefabricage, vaste partners en een gestandaardiseerd proces zorgen we dat we de ontwikkel- en bouwtijd van een project sterk verkorten.

Meer weten?
Marien Smits
Projectmanager
+31613359372