In Wergea realiseren wij 12 woningen in de nieuwbouwwijk Grut Palma. Wonen in Grut Palma betekent: wonen in een mooi dorp, omgeven door een prachtige natuur en open water.

PlaatsWergea
OpdrachtgeverPlegt-Vos
Periode2019 - heden
Omvang12 woningen

Grut Palma

Aan de zuidwestkant van het dorp Wergea komt de nieuwbouwwijk Grut Palma. Dorps wonen aan of nabij de Staande Mastroute staat hier centraal. De ligging aan de Staande Mastroute maakt het extra bijzonder om hier te wonen. 

Wonen aan het water

De 12 halfvrijstaande woningen aan de Staande Mastroute liggen aan het water op een ruime kavel. In de voor- en achtergevel van de woningen bevindt zich een grote pui wat zorgt voor veel lichtinval. De woningen hebben een tuingerichte woonkamer met open keuken, vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping, kunststofkozijnen, houten berging met mogelijkheid tot optionele garage en standaard 5 zonnepanelen.  

Omgeving

Wergea ligt dichtbij Leeuwarden en op korte afstand van Drachten. Wergea kent een actief en veelzijdig cultreel en verenigingsleven. Voor dagelijkse inkopen kun je terecht in het dorp. Het dorp beschikt over een supermarkt, bakker en slager. Ook is het dorp voorzien van een school met kinderopvang en peuterspeelzaal. Met het Nationaal park De Alde Feanen om de hoek en de aanleg van de Staande Mastroute, zijn er genoeg mogelijkheden voor watersport en recreatie. 

Meer weten?
Alco Smorenburg
Commercieel Manager
+31613603363