Wonen in Haarzicht betekent genieten voor iedereen. Allereerst de keuze uit verschillende woningtypen, zoals rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen die gerealiseerd zijn. Daarnaast de stedelijke faciliteiten van Vleuten en Utrecht in de nabijheid, en de rust en ruimte van het oerhollandse landschap waarin Haarzicht gelegen is.

PlaatsVleuten
OpdrachtgeverAM
Periode2018 - 2019
Omvang49 woningen

Nul op de Meter concept

Haarzicht is een duurzame wijk met Nul op de Meter woningen. Dit houdt in dat alle woningen energieleverend zijn. De woningen worden verwarmd middels een warmtepomp en beschikken over zonnepanelen. De woningen zijn geheel luxe afgewerkt. Daarnaast is Haarzicht de eerste wijk in Nederland die all-electric is!

Locatie en bereikbaarheid

Een mooiere omgeving, zo centraal in Nederland, is nauwelijks denkbaar: rijke historie, met Kasteel De Haar als goede buur, en alle faciliteiten van Utrecht binnen handbereik! Hier woont u in stijl in een landelijke en dorpse omgeving maar ook met alle faciliteiten van het dorp Vleuten en de stad Utrecht in de buurt. Daarnaast heeft Haarzicht een Kindcentrum met basisschool, kinderopvang en buitenschoolse opvang. Wonen in Haarzicht betekent dat u in 3 tot 10 minuten op de snelweg zit, de trein pakt en kunt winkelen bij het winkelcentrum Vleuterweide of Leidsche Rijn. Via de A2 bent u in 20 minuten in Amsterdam en met de fiets staat u in 30 minuten in het centrum van Utrecht.

Meer weten?
Boris Hanjoel
Projectmanager
+31610597613